UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TİYATRO OYUNUNDAN BEREN SAAT’İN DOĞUM GÜNÜNE!..

33. yaşını bu yıl Asmalı Mescitte düzenlediği bir organizasyonla kutlayan Beren Saat’in doğum gününe ünlü isimler akın etti. Çıkışta Yılmaz Erdoğan’ın aracının önünü sokak çalgıcıları kesti.

TİYATRO OYUNUNDAN BEREN SAAT’İN DOĞUM GÜNÜNE!..

Her yıl doğum gününü farklı bir organizasyonla kutlayan güzel oyuncu Beren Saat, bu sene Asmalımescit’de bir davet düzenledi. Geceye Yılmaz Erdoğan, Caner Erkin- Şükran Ovalı çifti, usta oyuncu Zerrin Tekindor, Ozan-Ece Doğulu çifti ve çok sayıda ünlü isim katılım gösterdi.Tek kişilik oyunu Münaşaka ile hemen hemen her hafta sahne alan Yılmaz Erdoğan, yakın arkadaşı Beren Saat’in doğum gününe oyun sonrası katıldı. Öte yandan Yılmaz Erdoğan’ı izlemeye gelen Şükran Ovalı – Caner Erkin çifti de Münaşaka oyunun ardından Beren Saat’in doğum gününe katıldı.

3 ADAM’A KRİTİK SORU

Güzel oyuncu Beren Saat’in doğum gününden önce Beşiktaş’ta Yılmaz Erdoğan oyununu izlemeye gelen Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Eser Yenenler, “ 3 ADAM olarak bir tek siz yalnızsınız. Yalnızlık son bulacak mı?” sorusuna ‘Hayır’ diyerek cevap verdi.

 Gecenin ilerleyen saatlerinde Yılmaz Erdoğan, Caner Erkin- Şükran Ovalı çifti, Ozan – Ece Doğulu çifti ve Zeerin Tekindor gibi birçok ünlü isim Beren Saat’in doğum gününe katıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13