UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİN DAMAT FASHION DAY 2017 GELİNLİK MODASINI BELİRLENDİ!

Türkiye'nin önde gelen 51 modacısı 2017 gelinlik modellerini Feriye Palace'da gerçekleşen Gelin Damat Fashion Day defilesinde sergilendi.

GELİN DAMAT FASHION DAY  2017 GELİNLİK MODASINI  BELİRLENDİ!

Gelin Damat Dergisi bünyesinde ikincisi gerçekleşen Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Modaevi defilesi, Tuğba Özay'ın sunumu ile Feriye Palace'da gerçekleşti.
51 Modacının birbirinden farkli tasarımlarını Ece Gürsel , Şebnem Schaefer, Bilge Kara, Deniz Pulaş, Ebru Ürün, Hülya Yiğitalp, Sema Şimşek , Bahar Öztan ve Zeliha Çal gibi birçok ünlü isim podyumda tanıttı.

 

Defilede ise devekuşu tüyü ile yapılan taçlar, ünlü ressamların tamamen elde boyadıkları gelinlikler,  40 kg ağırlığında swarovski taşlar ile bezenmiş tamamen elde işlenen gelinlikler ve gece kıyafetleri izleyicilerden büyük beğeni topladı.

7 saat süren defileyi 800 kişi ilgi ile izlerken, internet ortamında ise  yayımlanan defileyi 45 bin kişi canlı olarak izledi.

 

Gelin Damat Fashion Day organizatörü ve Gelin Damat Dergisi Dergisi imtiyaz sahibi Ferat Muğurtay yaptığı açıklamada "  Bu büyük organizasyonda Türkiye’nin ünlü 51 modacısı ile evlenecek çiftleri bir araya getirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu defile ile çok büyük organizasyona imza attık amacımız Gelin Damat Fashion Day ile bundan böyle Türk modacıların tasarladığı gelinlik ve damatlıkları bu organizasyon ile dünyaya tanıtmak. Bundan böyle Türkiye'yi dünyaya tanıtacak bir  moda günü var.' açıklamasını yaptı

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGELİN DAMAT DERGİSİ