UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAPOEL-BEŞİKTAŞ MAÇI'NA ŞENOL GÜNEŞ'TEN SÜRPRİZ KADRO!

Süper Lig'in lideri Beşiktaş Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İsrail'de Hapoel Beer Sheva deplasmanına çıkıyor.

HAPOEL-BEŞİKTAŞ MAÇI'NA ŞENOL GÜNEŞ'TEN SÜRPRİZ KADRO!

Maça az bir zaman kala iki takımın da 11'leri belli oldu. Şenol Güneş sürpriz bir şekilde Oğuzhan ve Talisca'yı yedeğe çekerken Necip ve Tolgay'ı 11'e aldı.

Şampiyonlar Ligi’nden son anda elenip yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Siyah-Beyazlılar, bu arenadaki ilk maçına İsrail’de çıkıyor. Southampton ve İnter’i geride bırakıp gruptan çıkan Hapoel karşısında Kartal, galip gelerek İstanbul’da sahaya rahat çıkma arzusu taşıyor…

MAÇ 23.05’DE OYNANACAK

Hapoel Beer Sheva ile Beşiktaş arasındaki ilk maç, bu gece 23.05'de, İsrail'de oynacak ve Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek.

İkinci maç ise 23 Şubat 2017 Perşembe saat 21.00'de Vodafone Arena'da... Takımlar, son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak karşılaşmalardan galip çıkarak finale yükselmeye çalışacak.

İŞTE İLK 11’LER

Hapoel Beer Sheva: David Goresh, Ben Bitton, Ben Turjman, Shir Tzedek, Maharan Radi, Anthony Nwakaeme, Elyaniv Barda, Ovidiu Hoban, Maor Melikson, William Soares, John Ogu

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Atiba, Necip, Quaresma, Tolgay, Babel, Cenk

Siyah-beyazlı takımda kırmızı kart cezaları nedeniyle Vincent Aboubakar ve Andreas Beck, Hapoel Beer-Sheva karşısında forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Adriano Correia da takımını bu maçta yalnız bırakacak.

Öte yandan mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Martin Atkinson yönetecek. Beerşeba kentindeki mücadelede Atkinson’ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13