UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PFDK CEZALARI BELLİ OLDU! VAN PERSIE, ŞENOL GÜNEŞ VE TOSIC...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Van Persie, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve Siyah Beyazlı futbolcu Dusko Tosic ile ilgili kararlarını açıkladı.Toplamda 3 kişiye 8 maç ceza verildi.

PFDK CEZALARI BELLİ OLDU! VAN PERSIE, ŞENOL GÜNEŞ VE TOSIC...

 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Van Persie, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve Siyah Beyazlı futbolcu Dusko Tosic ile ilgili kararlarını açıkladı.

Fenerbahçeli futbolcu Van Persie'ye, 3 maç men, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'e, 1 maç men, Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'e, 4 maç men cezası verildi.

LEVENT NAZİFOĞLU'NA CEZA YOK!

Hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu'na ceza verilmedi.

BEŞİKTAŞ'A 1 MAÇ SAHA KAPAMA CEZASI!

Beşiktaş'a derbi mücadelesindeki saha olayları nedeniyle 1 resmi maçı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verildi. Hakemlere yönetlik hakareti ve saldırısı nedeniyle Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak'a 4 ay 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

BEŞİKTAŞ’A 25 BİN TL, FENERBAHÇE’YE 35 BİN TL CEZA!

Galatasaray'a Medipol Başakşehir maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 2 bin 500 TL verildi.

Beşiktaş'a derbi maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 5 bin TL, yine Beşiktaş'a, taraftarların merdiven boşluklarını boş bırakmaması ve bu eylemin aynı sezonda 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 25 bin TL, Dusko Tosic'e toplamda 71 bin TL, Şenol Güneş'e 13 bin TL,  Metin Albayrak'a 150 bin TL verildi. Fenerbahçe'ye derbi maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin TL,  Fenerbahçe'ye taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ve bu eylemin kupada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2 bin 500 TL, yine Fenerbahçe'ye taraftarların merdiven boşluklarını boş bırakmaması ve bu eylemin aynı sezonda 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 35 bin TL ve Van Persie'ye 19 bin 500 TL para cezası verildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13