UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. "TOP MEKANLAR" LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

ZUMA

Başarılı şef Rainer Becker tarafından yaratılan ödüllü restoran Zuma, otantikliğiyle tanınan ama geleneksel olmayan modern Japon mutfağını, cesur tatlar eşliğinde en yüksek kalitede içeriklerle hazırlayıp sade ancak enfes bir sunumla takdim ediyor. Zuma, Becker’in Tokyo’da yaşadığı yılların ilhamıyla hayata geçirdiği ve rahat bir yemek ortamına sahip Izayaka tarzının şık mekanlarda zarif servisler ile sunulduğu bir dünyanın kapılarını açıyor.

 

Zuma’da misafirlerin ana yemeklerini alabilecekleri yeni alan, stratejik bir şekilde lounge alanı ile kokteyl barın ortasına konumlanıyor. Ana yemek salonu; Robata gril ve sushi barın önünde, açık mutfağın tam karşısında yer alıyor. Böylece Zuma misafirleri favorileri olan sushi ve sashimi örneklerinin gözlerinin önünde usta şefler tarafından hazırlanmasına tanık oluyorlar.

 

Gecenin geç saatlerinde Zuma İstinye Parkİstanbul sosyal hayatının ilgi çekici merkezi olarak şehrin ünlü simalarının leziz kokteyller eşliğinde DJ’in after-hour performansıyla eğlenirken görüldüğü en trend gece mekanına dönüşüyor.

PARLE

Parle Fransızca’da “konuşulan” anlamına geliyor. Anladığınız üzere Zorlu Center Parle’ye bir Fransız restoranı diyebiliriz.

Zorlu Center’da bulunan Parle spordan sanat dünyasına birçok ismi, kaliteli ve güler yüzlü personel kadrosuyla ağırlıyor.

Kaliteli hizmet ve lezzetli yemeklerin yanı sıra ücretlerin cep yakıcı düzeyde olmaması Parle’yi bir adım öne çıkartıyor.

Parle, Top Mekânlar listemizin 2 numarasında...

GİNA

Kanyon’un en üst katında bulunan Gina, öncelikle son derece şık dekorasyonuyla daha ilk andan konuklarını büyülüyor.

Mekanın arka tarafında tel dolapların ve ahşap şarap raflarının yer aldığı loş kısım, alışveriş merkezinde olduğunuzu tamamen unutturuyor.

Menüsünde bir İtalyan lokantasından beklenilen hemen hemen her şeyi bulunduran Gina, etleri, taze makarnaları ve isteğe göre kepekli hamurla da hazırlanabilen incecik pizzalarıyla gönülleri fethediyor

Gina, Top Mekanlar listemizde üçüncü sırayı alıyor.

HUDSON

Balıkçı cenneti olarak bilinen Arnavutköy’de yer alan Hudson, yılların tecrübeli ismi işletmeci Uğur Karabayır’ın uzun süren çalışmalarından sonra muhteşem bir mekân olarak 2016’ın başlarında açıldı.

Arnavutköy Hudson, iyi seçilmiş kaliteli hizmet veren personeli, başarılı mutfağı, samimi atmosferiyle gece hayatını sevenlerin popüler mekanları arasında yerini aldı.

Arnavutköy Hudson, bu hafta top mekanlar listemizin 4’üncü sırasında kendine yer buluyor.

BUN&BAR

Dünya mutfaklarına hâkim menüsü ve meşhur kokteylleriyle çeşitli uluslara ait kültürleri yansıtan Bun&Bar, şimdiden Karaköy’ün vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Bun&Bar İstanbulKaraköy'de benzersiz konsepti ve spesiyalleriyle farklı kitlelere hizmet etmeyi hedefleyen Londra merkezli bir mekân olarak Karaköy’de bulunuyor.

Misafirlerine eksiksiz bir deneyim sunmayı hedefleyen Bun&Barİstanbul, damak zevki kadar göz zevkine de hitap ediyor.

Bun&Bar İstanbul Top Mekânlar listemizin 5’inci sırasında…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtop mekan