UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN DÜZENLENEN DEFİLEDE ALTIN KALP OLDULAR!

Gül Ergi, Deniz Akkaya, Mehmet Köymen, Şenay Dağlı birleşerek Altın Kalp oldu. Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polisler için yardım gecesi düzenlendi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN DÜZENLENEN DEFİLEDE ALTIN KALP OLDULAR!

Ankara ve İstanbul Altın Kalpler Gönüllü Yardım Oluşumu adı altında gerçekleştirilen Mehmet Köymen defilesi büyük ilgi gördü. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen gecede moda tasarımcısı Mehmet Köymen, Ankara ve İstanbul Altın Kalpler Gönüllü Yardım Oluşumu Başkanı Şenay Dağlı, Gül Ergi, Deniz Akkaya, 15 Temmuz şehit polislerinin aileleri için altın kalp oldu.

Gelirin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polislerin ailelerine eğitim bursu olarak verileceği geceye katılacak olan cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Gül Ergi, "15 Temmuz’da Ankara Gölbaşı’nda şehit düşen polislerin ailelerine bir nebze de olsun katkıda bulunmak vatandaşlık görevidir" dedi.

ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLANACAK!

Altın Kalpler Gönüllü Yardım Oluşumu Başkanı Şenay Dağlı, gecenin anlam ve önemine değinerek, "Sevgili ve saygıdeğer konuklarımız ,yardımsever dostlarımız bizi bu anlamlı gecede yalnız bırakmayıp yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Bilet satışları, müzayede ve defileden elde edilen gelirin tamamı şehit ailelerinin çocuklarının eğitimi için kullanılacak" ifadelerini kullandı.

Arzu Çebi, Neşe Sert, İsmet Alpagut, İnci Gazioğlu, Buket Taşdelen ve Feryal Gülman da sunuculuğunu manken Deniz Akkaya'nın yaptığı geceye katılan tanınmış simalar arasındaydı.

Kokteyl ile başlayan gecede, emeği geçen ve sponsor olan kurumlar için defile öncesi plaket takdimi gerçekleştirildi. Plaket töreninin ardından ailelere bağışlanmak üzere ünlü antikacı Uğur Batur, mini bir müzayede düzenledi. Çeşitli objelerin satıldığı müzayedede antika eserler alıcı buldu. Bretz Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Ata, tango partneri ile konuklara defile öncesi unutulmaz bir şov gerçekleştirdi. Şovun ardından ise Mehmet Köymen’in birbirinden şık kostümleri, profesyonel mankenlerin üzerinde konukların görseline takdim edildi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13