UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'KÖTÜ ÇOCUK' FİLMİNİN GALASI ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA!

Yapımcılığını TAFF’ın üstlendiği “Kötü Çocuk” filmi gala yaptı, hayranları Kanyon'a akın etti!

'KÖTÜ ÇOCUK' FİLMİNİN GALASI ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA!

Tüm ekip, film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla buluştu. 

"YILIN EN ROMANTİK FİLM GALASINDAYIZ!"

Açılış konuşmasını yapan yönetmen Yağız Alp Akaydın: “Yılın en romantik, en aşk dolu en tutku dolu filmin galasındayız. Kalbinde aşk olan herkesin tutkuyla aşkına koşacağı bir film çektik. Öncelikle Büşra’ya teşekkür etmemiz lazım, fenomen bir kitap yazdı. Bu film onun sayesinde oldu” dedi.

ÇOK HEYECANLI!

Filmde başrolü Afra Saraçoğlu ile paylaşan Tolga Sarıtaş ise:  “Çok dinamik bir gençlik filmi çektiğimizi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım. Hem kitabın hem de oyuncuların sevenleri burada. Bu kadar fanın buraya gelmiş olması bizi çok motive ediyor. Bizim için onların sayesinde çok daha güzel bir izleme olacak. Aksiyon dolu ve temposu hızlı bir film çektik” dedi.

Ardından filmin yönetmeni Yağız Alp Akaydın, Kötü Çocuk serilerinin yazarı Büşra Küçük, Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya, Tülin Özen ve tüm oyuncular fanların bulunduğu salona giderek iyi seyirler diledi. Heyecanla film ekibini bekleyen hayranlar film ekibini uzun süren çığlıklar ve alkışlarla karşıladı.  Ekip salondan ayrılmadan tüm fanlarla birlikte bir de selfie çekti.

Film Cuma günü (20 Ocak’ta) vizyona giriyor!

 

GALADAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13