UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNGİLTERE MESUT ÖZİL'İN SARAYINI KONUŞUYOR!..

İngiltere Arsenal’daki sözleşmesi gelecek yıl sona erecek Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in maaşını tartışıyor.

İNGİLTERE MESUT ÖZİL'İN SARAYINI KONUŞUYOR!..

Mesut Özil, şu anda İngiltere'de Yen'i eviyle gündemden düşmüyor. Arsenal'in 11 numarasının yeni malikanesi tam 35 milyon Euro (yaklaşık 141 milyon TL) değerinde.

 

İngiltere Arsenal’daki sözleşmesi gelecek yıl sona erecek Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil haftalık 145 bin sterlin kazanıyor.

 

Arsenal'daki geleceğinin teknik direktör Arsene Wenger’in takımda kalıp kalmayacağına bağlı olduğunu söyleyen Mesut Özil'in maaşı tartışma konusunu oldu.

 

Çünkü haftada 145 bin (660 bin TL) sterlin kazanan Özil'in takımda kalması için 200 bin (900 bin) sterlin alma ihtimali gündemde.

 

Öyle ki İngiltere'nin muhalefetteki İşçi Partisi Genel Başkanı Jeremy Corbyn, Türkiye kökenli Alman futbolcu Mesut Özil'in maaşını hakkında konuştu.

 

Koyu bir Arsenal taraftarı olmakla da tanınan Corbyn, Özil'e seslenerek esprili bir şekilde "Oynadığın oyun için teşekkürler, harika bir oyuncusun, fakat şimdilik elindekiyle idare etsen olmaz mı" diye sordu.

 

İngiltere bu sözleri konuşurken Mesut Özil'in Londra'da yeni bir ev aldığı ortaya çıktı.

 

Mesut Özil'in 35 milyon Euro (yaklaşık 141 milyon TL) değerindeki malikanesinde tam sekiz yatak odası, bir yüzme havuzu, güzellik salonu ve bir de sinema salonu var.

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13