UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI YEŞİM SALKIM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ve arkadaşı Elif Güvendik geçen akşam Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi...

ÜNLÜ ŞARKICI YEŞİM SALKIM AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!..

"İNADINA ÇIKIYORUZ"

Yeşim salkım "içinde bulunduğunuz bir proje yok mu?" sorusuna açıklama yaptı. Salkım, "inadına dışarı çıkıyoruz, inadına konser, turne çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok güzel işler yapacağız, elif sunacak, bende tek kişilik bir gösteri yapacağım. Böyle bir Türkiye turnesi yapacağız. İş yok diyenlere buradan söylüyoruz. İnadına gideceğiz ve insanlara larkı söyleyeceğiz!" dedi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor günler hakkında da yorum yapan yeşim salkım, özellikle Arnavutköy’ü seçtik, herkes sokağa çıksın dendiği için. Bizde korkmuyoruz. Allah'ın yazdığı yazıdan ötesi yok.

Zaten birilerinin istediği bir şeyleri mi verelim onlara?..        Bir korku imparatorluğu yaratılsın, ,insanlar iş yapmasın.. Olur mu öyle şey? Burasıda bir sektör, doktor nasıl işe gidiyorsa, bakkal nasıl dükkanını açıyorsa, bizde işimize gideceğiz, sizde işinizi yapacaksınız. Kimse kusura bakmasın, kimse de öyle artistlik yapmasın!..

Yeni ve kaliteli bir dizi projesine de başlayacağını belirten Yeşim Salkım gizlilik politikasından dolayı içerik ve dizi hakkında çok fazla bir bilgi vermese de, harika ve güçlü bir projeyle sürpriz bir kanal içinde çıkacağını belirtiyor.

"BENİ Mİ ALLAH'A HAVALE EDİYOR?”

Şarkıcı Yeşim Salkım, canlı yayınına bağlanıp, Gülben Ergen'le ilgili çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Yeşim salkım kendi programında iş adamı hakan uzan ile evliliği sürecinde aldatıldığını itiraf etmişti. Bir programda ise üstü kapalı bir şekilde bahsedilen kişinin Gülben Ergen olduğu söylenmişti…

Gülben Ergen'in "Yeşim Salkım'ı Allah'a havale ediyorum!.." cümlesi kendisine hatırlatıldığında ise şu sözleri söylüyor;

" Beni mi Allah'a havale ediyor? Bende onu Allah'a havale etmiştim. Bakalım hangimiz Allah katında haklı çıkacağız. Bu konular hakkında çok konuşmak istemiyorum. O şahısla adımın yan yana gelmesini gerçekten istemiyorum. Herkesin işi gücü var, herkesin çoluk çocuğu var. Zaten gerçeklerin zaman içinde ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır!" diyerek Erhan Çelik’e ve Gülben Ergen’e inanılmaz bir gönderme yaptı…

Bildiğimiz gibi Erhan Çelik, Gülben Ergen ile boşandığı dönem muhabirlere boşanma davasıyla ilgili,“Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel bir tarafı var. Bugün için söyleyeceğim hiçbir şey yok. Zaten zaman her şeyi herkese gösteriyor” yorumunu yapmıştı.

 

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13