UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANKARA'DA TAM 4 GOL VAR! GOLLER ART ARDA GELDİ!..

Osmanlıspor-Galatasaray maçının başlamasına kısa bir süre kala 11'ler belli oldu. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Podolski'nin yerine Eren Derdiyok forma giyiyor.

ANKARA'DA TAM 4 GOL VAR! GOLLER ART ARDA GELDİ!..

Mücadele Osmanlısporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.

 

Sabri'nin hatası golle sonuçlanıyordu

 

Osmanlıspor santra vuruşunun ardından gerçekleşen ilk atağında net bir gol fırsatı yakaladı. Sabri'nin kaval kemiğine çarpan top, ceza sahası içerisindeki Webo'nun önüne geldi. Webo, zor pozisyonda topa vurdu, top Muslera'ya ve ardından direğe çarptı.

 

Yasin Öztekin kaldığı yerden

 

Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor maçında hat-trick yaparak takımına tek başına galibiyeti getiren isim olan Yasin Öztekin, bu hafta da kaldığı yerden devam ediyor... Yıldız isim, Bruma'nın pasında bekletmeden vurdu ve Osmanlıspor ağlarını sarsarak Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.


15. dakikada Sedar Aziz rakibine yaptığı müdahale nedeniyle sarı kart gördü. Hakemin bu kararının ardından Galatasaraylı futbolcular tepki gösterdi ve ortam bir süre gerildi. Öte yandan cezalı duruma düşen Serdar Aziz, önümüzdeki hafta oynanacak olan Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

 

23. dakikada bir sakatlık yaşayan Serdar Aziz'in tedavisine saha içinde başlandı. Aziz, oyuna devam edemedi ve sedyeyle kenara geldi. Tecrübeli ismin yerine Semih Kaya dahil oldu.

 

Pierre Webo skoru eşitledi

 

35. dakikada Pierre Webo, açılan ortaya iyi yükselerek Galatasaray ağlarını sarstı ve skoru eşitledi.

 

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray ile Osmanlıspor, soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gittiler.

 

İkinci yarı başladı. Her iki takım da devre arasında herhangi bir oyuncu değişikliği yapmadı.

 

56. dakikada Vrsajevic'in ortasına iyi yükselen Webo, gole bir kez daha yaklaştı ancak top az farkla auta gitti. 59. dakikada Galatasaray, Wesley Sneijder ile önemli bir gol pozisyonu yakaladı. Hollandalı futbolcunun ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşta top az farkla dışarı çıktı.


69. dakikada Osmanlıspor bir tehlikeli gol fırsatı daha yakaladı. Galatasaray savunması topu çıkarmayı başardı.

 

Galatasaray, 77'de bir oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Golün sahibi Yasin Öztekin, kenara geldi ve yerine Linnes dahil oldu.

 

Bir kez daha Webo

 

86. dakikada Umar Aminu'nun ortasında Webo, kafayla topu yerden sektirdi ve ağları bir kez daha sarstı. Osmanlıspor, Galatasaray'a karşı 2-1 önde...

 

Semih Kaya'nın cevabı gecikmedi

 

Webo'nun gol sevinci uzun sürmedi. Semih Kaya, 87. dakikada sol ayağıyla sert bir şut çıkararak mücadeleye eşitliği getiren golü attı.


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Osmanlıspor'a konuk oluyor. İki takım arasındaki mücadeyi Hüseyin Göçek yönetiyor...

Osmanspor-Galatasaray maçı öncesi son dakika.. İki takımın da 11'leri belli oldu. Her iki ekipte de büyük sürpriz yok..

 

Galatasaray'ın ilk 11'i:

 

Muslera, Sabri, Serdar Aziz, Hakan Balta, Carole, De Jong, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Eren

 

Osmanlıspor'un 11'i:

 

Karcemarkas, Vrsajevic, Prochazka, Numan, Muhammed Bayır, Musa, Mehmet, Regattin, Ndiaye, Umar, Webo

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13