UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK FUTBOLUNDA TARİHİ OLAY!.. HOLLANDALI FUTBOLCU PARASINI ALAMADIĞI GEREKÇESİYLE BAKIN NE YAPTI?..

TÜRK FUTBOLUNDA TARİHİ OLAY!.. HOLLANDALI FUTBOLCU PARASINI ALAMADIĞI GEREKÇESİYLE BAKIN NE YAPTI?..

TÜRK FUTBOLUNDA TARİHİ OLAY!.. HOLLANDALI FUTBOLCU PARASINI ALAMADIĞI GEREKÇESİYLE BAKIN NE YAPTI?..

Balıkesirsporlu Zeefuik’in alacakları verilmediği için kulübün müzesinden 2 kupaya el koyduğu ve fotoğrafını çekip yöneticilere, “Paramı ödemezseniz, kupaları getirmem” diye mesaj attığı iddia edildi.

Devamında polis vasıtasıyla kupaların alındığı ve Zeefuik’in 2 gün karakolda tutulduğu öne sürüldü.

TFF 1.Lig ekibi Balıkesirspor’da, Genero Zeefuik’in alacakları ödenmediği için kulübün müzesinden 2 kupaya el koyduğu iddia edildi.

Hollanda’da çocuğu hastalanan 26 yaşındaki futbolcunun tedavi amacıyla yöneticilerden para ve izin istediği, ancak olumsuz cevap üzerine sinirlenerek müzeden 2 kupayı alıp evine götürdüğü, sonrasında da fotoğrafını çekip yöneticilere, “Paramı ödemezseniz, kupaları getirmem” dediği öne sürüldü.

Bu gelişme üzerine polis vasıtasıyla kupaların geri alındığı, oyuncunun ise 2 gün karakolda tutulduğu belirtildi.

Sosyal medyada çok konuşulan bu haber sonrası ilk etapta Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi maçları olduğunu söyleyerek, sessiz kalırken, sonrasında ise açıklamalarda bulundu.

‘MAAŞI 300 BİN EURO’

Çiftçi, “Öncelikle Zeefuik’in aldığı kupalar müzemizde duruyor. Oyuncu yılda 300 bin Euro kazanıyor. Aylık maaşı 20 bin Euro eder. Kulübümüz maddi zorluklar içinde, ödemelerde aksama yaşanıyor doğru. Zeefuik’in de alacakları bulunuyor. Ama çocuğunun hastalanması gibi konularda kimseyi zor durumda bırakmayız” dedi.

Son olarak haberin bir espriden kaynaklanabileceğini söyleyen ve ilginç olayı daha da garip bir hale getiren Balıkesirspor Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü:

‘KARAKOLA GİTMİŞ AMA’

“Futbolcular kulüpte alacakları ile ilgili konuşurken, Zeefuik ‘kupaları götüreceğim’ diye espri yapmış. Çocuklar şakalaşıp, dalga geçmiş. Kimsenin kupaları götürdüğü de yok. Ama bu espri böyle bir habere dönüşmüş olabilir. Evet, futbolcu karakola gitmiş. Ama bu, kulüple ilgili bir sorun için değil, sanırım özel bir sorun için gitmiş”

OYUNCUYA ULAŞILAMIYOR

Başkan Feyyaz Çiftçi gibi Fanatik gazetesi olarak Zeefuik’in de görüşlerini almaya çalıştık. Ancak gün boyunca 26 yaşındaki futbolcuya ulaşamadık. Balıkesirspor’un patronu, olayın farklı şekilde yaşandığını belirtirken, Hollandalı oyuncunun olayla ilgili açıklaması büyük merak konusu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13