UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIKÖY'DE GOL SESİ ÇIKMADI! DEV DERBİDE PUANLAR PAYLAŞILDI!..

Fenerbahe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği derbi maçta iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. İşte sahaya çıkacak oyuncular:

KADIKÖY'DE GOL SESİ ÇIKMADI! DEV DERBİDE PUANLAR PAYLAŞILDI!..

Fenerbahçe'de maç kadrosuna dahil edilmeyen Emmanuel Emenike ve Miroslav Stoch'un yanı sıra kırmızı kart cezası bulunan İsmail Köybaşı bu zorulu mücadelede 18 kişilik kafileye dahil edilmeyen isimler oluyor.

 

Beşiktaş cephesinde ise sakatlıkları bulunan Anderson Talisca ile Caner Erkin gibi 2 önemli isim Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyen oyuncular oluyor.

 

Karşılaşma başladı...

5. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan ortasında Fabri topu zorlukla iki hamlede kontrol etti. Fabri biraz geç kalsa Van Persie boş kaleye topu ağlara gönderebilirdi. 

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül her topu aldığında Fenerbahçeliler yoğun şekilde tecrübeli oyuncuyu ıslıklıyor. 

13. dakikada Kjaer hava topu mücadelesinde Cenk Tosun'a yaptığı faulden ötürü Hüseyin Göçek'ten sarı kart gördü. 

Karşılaşmada ilk 20 dakika geride kaldı. İki takım da henüz birbirlerine üstünlük sağlayabilmiş değil. Yine iki takım adına da önemli bir pozisyon yok. 

26'da Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Sol kanattan Mehmet Topal'ın ortasını kaleci Fabri topu elinden kaçırdı ve meşin yuvarlak bir anda penaltı noktası üzerinde Robin Van Persie'nin önünde kaldı. Van Persie boş kaleye topu ağlara gönderdi ancak daha Moussa Sow ofsayttı.

28'de Alper'in kullandığı kornerde ceza alanı içinde yaşanan karambolde altıpasta son olarak Martin Skrtel vurdu, ancak Slovak stoper sol ayağıyla iyi vuramadı ve top üstten auta gitti. 

İlk yarım saat geride kalırken maç durgun şekilde devam ediyor. Karşılaşma orta sahada sıkışmış durumda... 


İlk yarım saat geride kalırken maç durgun şekilde devam ediyor. Karşılaşma orta sahada sıkışmış durumda... 

İlk yarı 0-0 sona erdi. 


Fenerbahçe ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Aatif Chahechouhe oyundan alınırken, Volkan Şen oyuna dahil oldu.

 

İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan Fenerbahçe... Sarı Lacivertliler, Volkan Şen ve Alper'le tehlikeli geliyor...

 

57'de Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Van Persie zor pozisyonda sağ kanatta topu harika kontrol etti ve hemen ceza alanına doğru girmekte olan Josef'e gönderdi.

 

Josef gelişine iyi vuramadı ve Fenerbahçe golden oldu.

 

60. dakikada Beşiktaş'ta Quaresma çıktı, Aboubakar girdi.

 

70. dakika geride kalırken, maçın temposu yeniden düştü...

 

76'da Sow çıktı, Lens oyuna girdi.


Tüm Türkiye'de nefesler tutuldu, gözler Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde. Maç öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın 11'i belli oldu. Şenol Güneş sürprize imza atarak Kerim Frei'i 11'e aldı. Fenerbahçe'de ise sakatlığı geçen Lens dev maçın kadrosuna alınırken, Dick Advocaat ise sürprize imza attı ve Aatif Chahechouhe'yu ilk 11'e aldı.

 

İşte iki takımın maç kadroları:

 

Fenerbahçe:

 

Volkan Demirel -  Şener Özbayraklı - Simon Kjaer - Martin Skrtel - Hasan Ali Kaldırım - Mehmet Topal - Josef de Souza - Alper Potuk - Aatif Chahechouhe - Moussa Sow - Robin Van Persie

 

Yedekler:

 

Fabiano Ribeiro - Roman Neustadter - Gregory van der Wiel - Ozan Tufan - Volkan Şen - Jeremain Lens - Jose Fernandao

 

Beşiktaş:

 

Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo Guedes - Dusko Tosic - Adriano Correia - Atiba Hutchinson - Ricardo Quaresma - Tolgay Arslan - Oğuzhan Özyakup - Kerim Frei - Cenk Tosun

 

Yedekler:

 

Tolga Zengin - Atıbnç Nukan - Andreas Beck - Necip Uysal - Gökhan İnler - Olcay Şahan- Vincent Aboubakar

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13