UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. “DİRİLİŞ ERTUĞRUL”DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ!.. “KARA SEVDA”NIN KARA GECESİ!.. “NO:309” KAÇINCI SIRADA YER ALDI?..

RATING ANALİZİ!.. “DİRİLİŞ ERTUĞRUL”DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ!.. “KARA SEVDA”NIN KARA GECESİ!.. “NO:309” KAÇINCI SIRADA YER ALDI?..

RATING ANALİZİ!.. “DİRİLİŞ ERTUĞRUL”DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ!.. “KARA SEVDA”NIN KARA GECESİ!.. “NO:309” KAÇINCI SIRADA YER ALDI?..

“DİRİLİŞ ERTUĞRUL” YENİ SEZON İLK BÖLÜMÜYLE RATINGLERİ ALT ÜST ETTİ!..

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı ilk günden beri yüksek bir izleyici kitlesine sahip olan “Diriliş Ertuğrul” dizisi dün akşam hem total hem de AB grubunda 1. sırada yer aldı.

Dizi total grubunda 26.77 share alırken AB grubunda ise 32.91 share alarak her iki grupta da zirvede yer aldı.

Diriliş Ertuğrul” aldığı izlenme oranlarıyla her iki grubu da kasıp kavururken, aynı akşam yayınlanan “NO:309” ve “Kara Sevda” dizileri önümüzdeki haftalarda bakalım “Diriliş Ertuğrul”un liderliğini elinden alabilecek mi?

“KARA SEVDA”NIN KARA GECESİ!..

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren “Kara Sevda” dizisi “Diriliş Ertuğrul”un zirvede yer aldığı gecede deyim yerindeyse hezimete uğradı.

Total grubunda 4. sırada yer alan “Kara Sevda” 13.18 share alırken, AB grubunda ise 12.74 share alarak 5. sıraya yerleşti.

Geçtiğimiz sezonda da “Diriliş Ertuğrul”a rakip bile olamayan dizi bakalım bu sezon bu gidişe dur diyebilecek mi? Kara Sevda” ciddi bir düşüşte…

“NO:309” ZORLU RATING LİSTESİNDE ZİRVEYİ TAKİP ETTİ!..

Fox Tv ekranlarında yayınlanan “No:309” dizisi zorlu rakiplerinin olduğu akşamda “Diriliş Ertuğrul” dizisinin ardından her iki grupta da 3. sırada yer aldı.

Total grubunda 14.45 share alan dizi, AB grubunda ise 14.01 share alarak her iki grubu da 3. sırada kapattı.

Kara Sevda” ve “Diriliş Ertuğrul” gibi zorlu rakiplerinin olduğu akşamda 3. sırada yer alması önümüzdeki haftalarda da “No:309”un zirve takibini bırakmayacağını gözler önüne seriyor…

ANA HABERLERDE KIYASIYA MÜCADELE!..

Dün akşam ana haberler yarışında yine kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Total grubunda 13.78 share ile 6. Sırada yer alan “Atv Ana Haber” dün akşamki ana haberler yarışında bu grubu lider kapattı.

Show Ana Haber” dün akşamki rating yarışını “Atv Ana Haber”in hemen ardından 13.90 share alarak 7. sırada tamamladı.

AB grubuna baktığımızda ise grubun ana haberler yarışını 16.85 share alan “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” zirvede tamamladı.

Hemen arkasından gelen “Atv Ana Haber” ise 15.49 share alarak 7. sıraya yerleşti.

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13