UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU SİNEM KOBAL HANGİ ÖNEMLİ KONUYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN SAHAYA İNDİ?..

GÜZEL OYUNCU SİNEM KOBAL HANGİ ÖNEMLİ KONUYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN SAHAYA İNDİ?..

GÜZEL OYUNCU SİNEM KOBAL HANGİ ÖNEMLİ KONUYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN SAHAYA İNDİ?..

Göğüs kanserinde erken teşhisin önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak amacıyla yapılan pembe top atışını bu kez Sinem Kobal üstlendi. Bu yıl 3.sü düzenlenen, temsili olarak yapılan ilk top atışı etkinliği, dün akşamki Anadolu Efes- CSKA Moskova basketbol maçı öncesi geçekleşti. İlk yıl bu atışı Beren saat, geçtiğimiz yıl ise Bergüzar Korel gerçekleştirmişti.

“SÜRECİN ZORLUĞUNU BİLİYORUM”

Maç öncesi kameralar karşısına geçen Sinem Kobal, “ Göğüs kanserinde erken tanının önemini vurgulamak için buradayım, herkesi kontrole davet ediyorum. Bu konuda farkındalık yaratmakta katkım olursa ne mutlu bana. Teyzem de bu hastalığı geçirdiği için sürecin zorluğunu biliyorum” dedi.

Eşi Sinem Kobal’a destek vermek için yanında olan Kenan İmirzalıoğlu ise, “Göğüs kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor, farkındalık çok önem taşıyor, bu akşam ailecek işin içindeyiz. Maalesef ailemde de kaybettiklerimiz var, hastalarımız var.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Maçı izlemeye gelenler arasında Mustafa Ceceli de vardı. Pembe kazağıyla farkındalığa destek olan Ceceli, yeni albüm ve klip çalışmalarından da bahsetti. Kısa süre sonra çıkacak olan klibini Kayahan’ın ‘Sarı Saçlarından Sen Suçlusun’ adlı şarkısına çektiğini söyledi. Ünlü şarkıcı muhabirlerin, “Kardeşiniz de albüm çıkartıyor, neler söyleyeceksiniz?” sorusunu, “Kardeşimin albümü galiba benden önce çıkacak. Sanırım albüm satışında beni geçecek, çünkü albümde İrem Derici, Ece Seçkin, Sinan Akçıl’ın şarkıları ve benim de seslendirdiğim bir parça yer alıyor.” diyerek yanıtladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13