UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MENAJER ÖZGE ERÇAĞLAR’IN DOĞUM GÜNÜN’DE GİZEM KARACA EVLİLİKLE İLGİLİ HANGİ AÇIKLAMAYI YAPTI?..

MENAJER ÖZGE ERÇAĞLAR’IN DOĞUM GÜNÜN’DE GİZEM KARACA EVLİLİKLE İLGİLİ HANGİ AÇIKLAMAYI YAPTI?..

MENAJER ÖZGE ERÇAĞLAR’IN DOĞUM GÜNÜN’DE GİZEM KARACA EVLİLİKLE İLGİLİ HANGİ AÇIKLAMAYI YAPTI?..

Menajer Özge Erçağlar’ın doğum günü dün gece Etiler’de bir mekanda kutlandı. Geceye, Gizem Karaca, Ebru Şallı, Saba Tümer, Behzat Gerçeker, Azra Akın ve Samsun Demir gibi ünlü isimler akın etti. Kutlama sonrası görüntülenen ünlü oyuncu Gizem Karaca arka arkaya bombaları patlattı.

“2017’DE EVLİLİK VAR!”

Güzel oyuncu Gizem Karaca, mekan çıkışında flaş açıklamalarda bulundu. Sevgilisi Kemal Ekmekçi ile 2017 yılında evlilik planladıklarının müjdesini veren ünlü oyuncu, “Şimdilik söz, nişan yok ama aileler tanıştı” dedi. Ayrıca Karaca, “Yeni dizi çalışmalarına başladık, geri dönüş-intikam konulu bir dizi olacak. Kadro henüz tam olarak belli değil fakat Merve Boluğur, Yusuf Çim var. İlk defa böyle bir karakter oynayacağım, çok heyecanlıyım, çok hazırlıklıyım” diyerek, yeni proje için olan heyecanını dile getirdi.

Geceye sevgilisiyle katılan Azra Akın, sosyal medyada çok konuşulan dans videosu için, “Dans etmeyi çok seviyorum. Bir müzikalde oynamayı çok isterim” dedi.

“HİÇ HABERİM YOKTU!”

Kahkahalarıyla ünlenen ünlü sunucu Saba Tümer, yeni sezon müjdesi verdi. Geçtiğimiz yıl bir yarışma programı sunan Tümer, “Daha belli değil ama yeni bir formatla geliyorum” dedi. Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ adlı sinema filmindeki sahnesi sorulan Tümer, “Evet öyleymiş. Benim hiç haberim yoktu, kardeşim izlemiş, sen varsın dedi. Neresinde varım, hiç oynadığımı hatırlamıyorum dedim. Benim programdan bir bölüm koymuşlar” diyerek cevap verdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13