UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANER ERKİN'İN YANINDAN AYRILMIYOR! BİR SANİYE YALNIZ BIRAKMADI!..

CANER ERKİN'İN YANINDAN AYRILMIYOR! BİR SANİYE YALNIZ BIRAKMADI!..

CANER ERKİN'İN YANINDAN AYRILMIYOR! BİR SANİYE YALNIZ BIRAKMADI!..

Caner Erkin'in yanından ayrılmıyorlar! Bir saniye yalnız bırakmadı...

Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Caner Erkin, 4-6 ay arası sahalardan uzak kalacak. Başarılı bir ameliyat geçiren Milli futbolcuyu Başkan Fikret Orman ve sevgilisi Şükran Ovalı yalnız bırakmıyor.

Antalyaspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşayarak taraftarlarını üzen ve 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin'e takım arkadaşlarından ve yakın çevresinden destek gelmeye devam ediyor.

Dün akşamki sakatlığından sonra bir hayli morali bozulan yıldız futbolcuyu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve milli yıldızı sevgilisi Şükran Ovalı da yalnız bırakmıyor.

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya ise Caner'in başarılı bir operasyon geçirdiğini belirterek, "Biz 4-5 ayın hesabını yapmıyoruz. Biz eski Caner'i tekrar aynı performansla sahalarda görmek istiyoruz. Ameliyatı çok başarılı geçti. Keyfi de yerinde. Başkanla konuştu. Ağrısı sızısı yok. Koltuk değnekleriyle biraz mobilize edeceğiz. Ayağında bir cihaz var, onunla 2 ay yürüyecek. Bir ay sonra basmaya başlar. Tahmilen her şey yolunda giderse 4. veya 5. ayda koşulara başlayabilecek. Sezon sonuna yetişir mi, yetişmez mi; buna vereceği cevap, oradaki iyileşme dokusuna bağlı. Bu tür sakatlıklarda ay hesabı yapmak çok doğru değil ama, aşil tendonu nereden bakarsanız 5 ile 6 ay süren bir süreçtir. Caner'in ağrı eşiği yüksektir. Dirençlidir. Çalışkan bir sporcudur. Normal akranlarına göre erken dönme ihtimali her zaman var. Ümidimiz o. Ama geç olsun güç olmasın. İyi olsun. Eski Caner olarak dönsün. Amacımız ve beklentimiz o yönde. Şu an her şey yolunda." dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13