UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURCU GÜNEŞ VE ENBE ORKESTRASI’NDAN YENİ KLİP! 2.KEZ BİR ARAYA GELDİLER!..

BURCU GÜNEŞ VE ENBE ORKESTRASI’NDAN YENİ KLİP! 2.KEZ BİR ARAYA GELDİLER!..

BURCU GÜNEŞ VE ENBE ORKESTRASI’NDAN YENİ KLİP! 2.KEZ BİR ARAYA GELDİLER!..

Güzel şarkıcı Burcu Güneş ile Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası ikinci kez bir araya geldi. Sözleri, Ahmet Selçuk İlkan’a ait olan ‘Ağır Yaralı’ adlı şarkı için buluşan usta yorumcular, daha önce 2015 yılında, Burcu Güneş’in ‘Gül Kokusu’ adlı albümünde yer alan ‘Unutma Beni Çiçekleri’ adlı şarkı için birlikte kamera karşısına geçmişlerdi.

“BURCU’YLA İŞ YAPMAK BİZİM İÇİN BÜYÜK KEYİF !”

Burcu Güneş’in bu ülkenin çok önemli yorumcularından olduğunu söyleyen usta müzisyen Behzat Gerçeker, böyle güzel yorumcularla çalışma şansı buldukları için mutlu olduğunu belirtti. Gerçeker duygularını, “ Aynı sahnede, aynı platformda olmak hem Embe hem de benim için çok güzel bir duygu. Beraber iş yapmaktan keyif alıyoruz, inşallah müzikseverler de müziklerimizi beğenirler ve alkışlarlar, bütün çabamız onların beğenmesi, müziğimizi kalplerinde hissetmesi için” diyerek ifade etti.

“TEMAMIZ AŞK YARASI”

Şarkının temasını anlatan Burcu Güneş, “Şarkının ana teması aşk yarası, ama ağır bir yara olduğu için, dramatik yanını biraz daha karizmatik görsellerle ön plana çıkarmaya çalışıyoruz” dedi. Güneş, klip için ise “ Şarkı club soundları içerdiğinden, klip için gece klubünü kullanmak istedik” yorumunu getirdi.


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13