UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATV-MÜGE ANLI VE BEYAZ TV, 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK ŞARKICI ALEYNA’NIN GAY BARLARDA(X LARGE) JARTİYERLİ ERKEKLERLE SAHNEYE ÇIKTIĞINI ORTAYA ÇIKARDI!..

ATV-MÜGE ANLI VE BEYAZ TV, 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK ŞARKICI ALEYNA’NIN GAY BARLARDA(X LARGE) JARTİYERLİ ERKEKLERLE SAHNEYE ÇIKTIĞINI ORTAYA ÇIKARDI!..

 ATV-MÜGE ANLI VE BEYAZ TV, 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK ŞARKICI ALEYNA’NIN GAY BARLARDA(X LARGE) JARTİYERLİ ERKEKLERLE SAHNEYE ÇIKTIĞINI ORTAYA ÇIKARDI!..

Bu sabah müthiş bir skandal ortaya çıktı.

ATV’de her yaptığı program olay olan Müge Anlı ile Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında son günlerin çok tartışılan çocuk-şarkıcısı Aleyna ile ilgili öyle görüntüler ortaya çıktı ki...

Annesi ve Babası “Biz konserlerinde yanında oluyoruz” dedikleri 16 yaşındaki Aleyna’nın bu ay içinde Maslak’taki gay club X Large’de, yanında jartiyer giymiş yarı çıplak erkeklerle sahneye çıktığı belgelendi.

Hatta Aleyna’ya da mini minnacık bir etek giydirildiği ve üstünde ise sadece sütyen gibi bir şey olduğu gözlendi.

Yorumcu Ömür Varol, olayı büyük bir skandal olarak nitelerken, “Annesinin, babasının ve yapımcılarının telefona bağlanarak açıklama yapmasını” istedi. Ancak dönüş olmadığı gözlendi.

Varol, çocuk istismarı yapan X Large isimli mekana da ceza gelmesi gerektiğini vurgularken, “O kızı orada o durumda izleyen insanlar da suç işliyorlar. Hatta bu şartlarda bu klibi yayınlayan kurumlar da duruma ortak oluyorlar” dedi.

Nihat Doğan ise, bu gelişmelerden sonra Aile Bakanlığı’nın 16 yaşındaki Aleyna’yı ailesinden alabileceğini söyledi. 

Gülşah Saraçoğlu ise"Gay bar olayına saygılıyız herkesin tercihidir. Başkaları çıkabilir. Ancak 16 yaşında bir kızın buraya çıkarılması asla doğru değil" dedi.

MÜGE ANLI, ALEYNA’NIN ANNE VE BABASINA SESLENDİ:

“DEVLET BU ÇOCUĞU ALIR!..”

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden TV programcısı Müge Anlı, bugün son derece itidalli bir yaklaşımla Aleyna konusunu ele aldı.

Anlı, Aleyna’nın anne ve babasına seslenip, Gay bardaki görüntüleri yayınlarken, “Bu çocuğu şimdi de gay barlarda çıkarmaya başlamışlar. Yazık... Annesine ve babasına sesleniyorum. Hemen alın çocuğu bu sahnelerden... Ya da devlet alacaktır. Çok istiyorlarsa konservatuvara göndersinler... Sonrasında reşit olur ne isterse yapar. Ama böyle değil... Aleyna tek değil... Onu da kızımız olarak görüyorum. Valilik sahneyi yasakladı ama duyduğuma göre şimdi de yurt dışına sahneye çıkması için gönderiyorlarmış. 2000 doğumlu bir kıza yazık...  Anne baba kusura bakmasın bunun sonu Aleyna’nın devlet tarafından alınmasına kadar gider” şeklinde sözlerle aslında magazinden de uzak ama son derece duyarlı açıklamalar yaptı ve noktayı koydu:

Belki bilmiyorlar ve şu anda çocuk istismarı yapıyorlar. Suç işliyorlar”

 

SON DAKİKA!.. OKULU BIRAKTIRIP YURT DIŞINA GÖTÜRÜYORLAR!

Ve bir son dakika haberi...

Türkiye’de sahneye çıkması yasaklanan Aleyna’nın okuldan da alınıp, Almanya’yadaki barlarda ardı ardına sahneye çıkmasının planlandığı da ortaya çıktı.

Ancak Nihat Doğan, yurt dışında yaş durumuna çok daha önem verildiğini ve sahne almasının imkansız olduğunu iddia etti.

İşte o ilan:


MÜGE ANLI'NIN ÇOK KONUŞULAN AÇIKLAMALARI

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13