UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MANKEN SEÇKİN PİRİLER SOSYAL MEDYA HESABINDAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

ÜNLÜ MANKEN SEÇKİN PİRİLER SOSYAL MEDYA HESABINDAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

ÜNLÜ MANKEN SEÇKİN PİRİLER SOSYAL MEDYA HESABINDAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!..

Seçkin Piriler hakkında çıkan haberleri yalanlayarak, sosyal medya hesabından şu notu paylaştı;

Bu efsane saçma sapan yalan dolan haberden dolayı haberi yapan basın mensubu arkadaşları tebrik ediyorum. Öncelikle yayinladiginiz fotoğrafa bir kez bakmış olsaydınız yanımdaki oyuncu koçum Erman bey ile Levent Özer in birbirine hiç benzememesine rağmen aynı kişi olarak yazmis olduğunuzu fark edersiniz. Bir diğer ilginç nokta ise öpüşme ve dans iddiası. Ortada ispat edebileceğiniz bir belge yokken kafanıza göre iddialarda bulunmak nasıl bir talihsizliktir böyle. É o zmn haberi yapan bilip bilmeden yayınlayan insanlar için ben de olur olmadık iddalarda bulunayım. Bakalım nasıl oluyor yalana maruz kalmak. Ne hissedeceksiniz. Nedir bu magazinin beni suçlu gibi takip edip her defasında boş haber yazıp durması. Bir tek şey soracağım 'Amacımız ne?'


NE OLMUŞTU?

Kaan Tangöze’den boşanan Seçkin Piriler’in Teoman’ın gitaristi Levent Özer’le görüşmeye başladığı yazılmış, ünlü manken ise iddiayı “Çıkan haberlerde doğru olan tek şey Levent’in Kaan’la ortak arkadaşımız olması. İlişkimiz yok, olamaz da” diyerek yalanlamıştı.

Piriler ve Özer, Etiler’deki bir mekanda görüntülendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde dans eden ikili, etraftakilere aldırış etmeden öpüştü.

Levent Özer’le aşk yaşadığı haberlerini yalanlayan Seçkin Piriler, geçtiğimiz gün Özer’le görüntülendi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13