UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİLİ FUTBOLCUDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ! 6 AY YEŞİL SAHALARDA OLMAYACAK!..

MİLİ FUTBOLCUDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ! 6 AY YEŞİL SAHALARDA OLMAYACAK!..

MİLİ FUTBOLCUDAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ! 6 AY YEŞİL SAHALARDA OLMAYACAK!..

Antalyaspor maçında sakatlanan milli futbolcu Caner Erkin'den üzücü haber geldi... Caner Erkin'in sol aşil tendonunun koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Vodafone Arena'da Beşiktaş'ın 2-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 81.dakikasında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Caner Erkin'in 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

Sahadan sedyeyle çıkartılan ve yerini Ömer Şişmanoğlu'na bırakan Caner'in sol aşil tendonunda kopma olduğu ve durumunun ciddi olduğu ifade edildi. Maç sonrası stattan kulüp doktoru Sarper Çetinkaya ile birlikte direkt olarak hastaneye giden Caner'in yüksek ihtimalle sezonu kapattığı ifade edildi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına da sakatlıkla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü'nün İletişimden Sorumlu Yöneticisi Candaş Tolga Işık, şunları söyledi;

"CANER HEMEN AMELİYAT OLACAK"

"Caner'in aşil tendonunda kopma oldu. Hemen ameliyat olacak. En kısa sürede takıma dönebilmesi için de üzerimize düşen görevi yapacağız. Kaç ay sonra döner, kaç ay sonra başlar bilmiyorum. Ancak Caner çok güçlü ve azimli bir futbolcu. Normal bir futbolcuda bu süre neyse, Caner'de de bu sürenin yarıya ineceğine eminim."

Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonucu sol ayak aşil tendonu kopan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, stattan koltuk değneğiyle ayrıldı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13