UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AK PARTİ 25. İSTİŞARE TOPLANTISINDA KONUŞTU!..

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AK PARTİ 25. İSTİŞARE TOPLANTISINDA KONUŞTU!..

 BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM AK PARTİ 25. İSTİŞARE TOPLANTISINDA KONUŞTU!..

İşte Başbakan Yıldırım'ın Afyonkarahisar'dan gerçekleştirdiği konuşmadan öne çıkanlar;

Ne FETÖ ne DEAŞ hiçbir terör örgütü bu millete diz çöktüremez. İnlerine girer bellerini kırarız. Bu millet kendisine yapılan ihaneti asla affetmez. demokrasimizin teminatının Yenikapı Ruhu olduğunu biliyoruz ve daima bu ruhu yaşatmanın derdi içerisinde olacağız. 79 Milyonun hissiyatı da budur. Bunu anlamayan ve hala teröre karşı net bir duruş koyamayanlar da bu gerçeği mutlaka bir gün görecekler.

Tarih korkakları da kahramanları da yazacaktır.

Çok sinsi taktikler peşindeler. Burada bir konuyu açık ve seçik biçimde milletimiz ve sizlerle açıklığa kavuşturalım bunları. Fetullahçı Terör Örgütü Ak Parti döneminde palazlanmamıştır. Bu terör örgütünün sanki Ak Parti döneminde kurulmuş, güçlenmiş gibi gösterme gayreti içerisinde olanlar var. Bunlar kendi kusurlarını, yanlışlarını örtmenin telaşı içerisindeler. Bu kanlı örgütün geçmişi ta 60'lı yılların sonlarına kadar gider. Bu örgüt 12 Eylül darbesinden sonra palazlanmaya başlamış, 80-90'larda büyümüş, bürokrasi, ordu, yargı ve kurumlara nüfuz etmeye başlamıştır. 80'den 2013'e kadar bu eli kanlı örgüte sadece 2 Başbakan karşı çıkmış, açıkça mücadele etmiştir. Biri merhum Necmettin Erbakan, biri de kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Bu örgüt daha 80'lerde sorularla vs. sızmaya başlarken siz ne yaptınız? Görev yaparken 3 maymunu oynayanlar şimdi çıkmış ahkam kesiyorlar. TSK'ya sızma yapılan dönemde görevde olanlar ve susanlar şimdi bakıyorum zehirli yılan gibi dilleri çözülüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13