UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! “O SES TÜRKİYE” ZİRVEYİ BIRAKMIYOR!.. “TATLI İNTİKAM” VE “SEKSENLER” ARASINDAKİ REKABETTE SON DURUM!..

RATING ANALİZİ! “O SES TÜRKİYE” ZİRVEYİ BIRAKMIYOR!.. “TATLI İNTİKAM” VE “SEKSENLER” ARASINDAKİ REKABETTE SON DURUM!..

RATING ANALİZİ! “O SES TÜRKİYE” ZİRVEYİ BIRAKMIYOR!.. “TATLI İNTİKAM” VE “SEKSENLER” ARASINDAKİ REKABETTE SON DURUM!..

“O SES TÜRKİYE”NİN BAŞARISI HAFTASONU!..

Tv8 ekranlarının sevilen programı “O Ses Türkiye” haftaiçi güçlü diziler karşısında başarı gösteremezken, haftasonu dizilerin olmaması ve yayınlandığı saatte rakipsiz olmasından dolayı 1. sırada yer aldı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan program total grubunda 14.72 share alırken, AB grubunda ise 19.59 share ile her iki grupta da 1. sırada yer aldı.

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı’nın programı “O Ses Türkiye” haftasonu gösterdiği başarıyı bakalım haftaiçi de gösterebilecek mi?..

“TATLI İNTİKAM” VE “SEKSENLER” REKABETİNİ KİM KAZANDI?

Yapımcılığını ve senaristliğini usta kalem Birol Güven’in üstlendiği bir dönem dizisi olan “Seksenler” dün akşam total grubunda 8.86 share ile 8. sırada yer alırken AB grubunda ise 12.25 share alarak 3. sırada yer aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan cumartesi gecelerinin sevilen dizisi “Tatlı İntikam” dün akşam total grubunda 9.14 share alarak “Seksenler” dizisinin bir basamak gerisinde 9. sırada yer aldı.

Dizi AB grubunda ise 8.51 share alarak 6. sıraya yerleşti.

Dün akşam ki “Seksenler” ve “Tatlı İntikam” arasındaki yarışı “Seksenler” dizisi hem totalde hem de AB grubunda kazanırken, önümüzdeki haftalarda bu rekabetin dizileri nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz…

ANA HABERLER YARIŞINDA “ATV ANA HABER” VE “SHOW ANA HABER” NE YAPTI?..

Dün akşam ana haberler yarışı çok çekişmeli geçmiş gibi görünüyor…

Günlerdir “Show Ana Haber”in rakipsiz lider olduğu rating tablosunda son birkaç gündür “Atv Ana Haber” zirvede yer alıyor. Bunun nedeni ise “Müge Anlı İle Tatlı Sert” programında yer alan konunun haber bülteninde çok güzel işlenmiş olması…

Total grubunda 14.91 share alan “Atv Ana Haber” 2. sıraya yerleşirken, hemen ardından gelen “Show Ana Haber” ise 13.93 share alarak 3. sırada yer aldı.

Total grubundaki çekişme AB grubunda gözlenmedi…

AB grubunda “Show Ana Haber” 10.39 share almış ve 7. sıraya yerleşmiş, en yakın takipçisi “Atv Ana Haber” ise 10. sırada yer alırken 9.40 share almış.

Hiç kuşkusuz dün akşam ki ana haberler yarışı çok çekişmeli olsa da bu yarışın önümüzdeki günlerde nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz…

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..    

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13