UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEREM BÜRSİN İLE AŞK YAŞAYAN SERENAY SARIKAYA NEDEN 'EVLİLİK İNSANI DEĞİLİM' DEDİ? PEKİ ÜNLÜ OYUNCU HAKKINDA BİLİNEN EN BÜYÜK YANLIŞ NE?..

KEREM BÜRSİN İLE AŞK YAŞAYAN SERENAY SARIKAYA NEDEN 'EVLİLİK İNSANI DEĞİLİM' DEDİ? PEKİ ÜNLÜ OYUNCU HAKKINDA BİLİNEN EN BÜYÜK YANLIŞ NE?..

KEREM BÜRSİN İLE AŞK YAŞAYAN SERENAY SARIKAYA NEDEN 'EVLİLİK İNSANI DEĞİLİM' DEDİ? PEKİ ÜNLÜ OYUNCU HAKKINDA BİLİNEN EN BÜYÜK YANLIŞ NE?..

Son olarak bu hafta vizyona giren ‘İkimizin Yerine’ filmiyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportaj ile samimi açıklamalarda bulundu.

İşte o röportaj;

Ben karşımda güzel ve yıldızı parlayan bir kadın görüyorum. Siz kendinize dışarıdan bakınca ne görüyorsunuz?

- Mutlu bir insan. Hayattan keyif alan, hayatın tadını çıkaran biri... Zıpır zıpırım. Hiç yerimde duramam. Evde kendi kendime dans ederim. Çabuk kızamam, küsemem. Küstüğümü bile unuturum. Çok güzel arkadaşlarım var ama yalnızlığıma da ayrı düşkünüm. Evde mutlaka plağım açıktır ve okumaya hazır bir kitabım vardır.

Kimine göre seksi, kimine göre masumsunuz. Sizce?

- İkisi de var herhalde. Bende o kavramların anlamları hep başka. Bir kadına seksi denmesi için çok güzel bir vücudu ya da şuh bakışları olması gerekmiyor. Özgüvenli, kendini eksiğiyle artısıyla kabul etmiş, kendiyle barışık bir kadın daha seksidir bana sorarsan. Benim seksi olduğumun düşünülmesi de bu özgüvenden geliyor sanırım.

Sosyal medyada neredeyse her gün bir ünlü linç ediliyor. Mesela sizin Instagram’daki bir fotoğrafınıza binlerce yorum geliyor. Bu ‘klavye delikanlılığı’ sizi kızdırıyor mu?

- Okumamaya ve etkilenmemeye, işime konsantre olmaya çalışıyorum. Bazıları bir şey yazmış olmak için yazıyor. Sırf orada varlığını belli etmek için hakaret ediyor.

Sosyal medya Mevlana ve Şems’ten alıntı aşk sözleriyle yıkılıyor ama öbür taraftan herkes âşık olamadığından yakınıyor. Ne oldu da aşkı kaybettik?

- Yine sosyal medya. Her şey o kadar fast-food oldu ki. Hop elini tuttun, hop çıktın, hop ayrıldın! Bir arkadaşına mesaj atarken bile insanlar yazmaya üşenip emoji koyuyor artık. Dünya bana gittikçe uzaklaşıyor. Benim için kalp çarpıntısı ya da karşımdakinin elini tutmak değerli. Sadece mesaj yazmak yerine, sohbet etmek ve o sohbetler içinde kaybolmak anlamlı... İki insan birbirine iyi geliyorsa, birbirine gerçekten değer veriyorsa, iki taraf da kendi kişiliğini kaybetmeden ortak bir noktada keyif alabiliyorsa o zaman başka bir şeye ihtiyaç yok.

Filmde ‘Çiçek’ karakteri etrafındakilerin “Bu adam canını yakacak gitme” demesine kulak asmıyor, bildiğini okuyor. Siz canınızın yanacağını bile bile aşkın peşinden gider misiniz?

- Aşk varsa kontrol yoktur. Kapılıp gidersin... Sana acı mı, keyif mi veriyor, o anda algılamazsın.

Peki aşk size ne veriyor?

- Benim enerjim birken, onun enerjisiyle birleşince 100 oluyor. Bu, çok güçlü ve eşsiz bir şey. Kerem Bürsin’le herkesin gıptayla baktığı bir aşk yaşıyorsunuz. Bu enerji romantizme yansıyor mu?

- Ben gizli romantiğim (Gülüyor)... Allah’tan Kerem de romantik!Benim enerjim 1’ ken, onun enerjisiyle birleşince 100 oluyor. Her şeyiyle gerçek biri.

İkiniz de oyuncusunuz. Evde sürekli proje, senaryo falan mı konuşuluyor?

- Yok öyle bir şey. İnsanız yahu! Sektörel şeyleri tabii konuşuyoruz ama genel olarak onunla her konuda konuşmak çok keyifli...

Nasıl vakit geçiriyorsunuz?

- Seyahat etmeyi çok seviyoruz. Dostlarımızla vakit geçiriyoruz. Film izliyoruz. Kerem’in film bilgisi benden daha kuvvetli. Bana kesin izlemem gereken filmleri önerir; bazen ikinci, üçüncü kez izler benimle. Gazetelerde set yakınlaşmalarıyla ilgili bol bol kıskançlık haberleri okuyoruz...

- Hangi yüzyılda yaşıyoruz Hakan! Olur mu öyle şey? İş ayrı, ilişki ayrı.

Evlilik planı?

- Daha çok erken. Ben evlilik insanı değilim. Şu an her şey yolunda.

Bir gün aynı projede yer almak ister misiniz?

- Bir film yapmayı çok isterim Kerem’le.

Hayat mottosu: Asla pes etme. Gerçekten çok istersen başaramayacağın hiçbir şey yok.

Hakkında bilinen en büyük yanlış: Saçlarımın boyalı olduğu.

Şaşırtıcı ama gerçek: Pırasa ve kerevizin kokusuna bile tahammül edemem.

En büyük tutkusu: Oyunculuk... İkinci sırada müzik ve dans.

En sevdiği yönetmen: Bir Woody Allen filminde oynamayı çok isterdim. Ah beni bir keşfetse. Türk yönetmenlerden Nuri Bilge, Çağan Irmak, Ferzan Özpetek ve filmimin canım yönetmeni Umur Turagay.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERENAY SARIKAYA  KEREM BÜRSİN