UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOŞANMA KARARI ALAN BRAD PITT ANGELİNA JOLIE ÇİFTİNİN 15 YAŞINDAKİ OĞLU MADDOX HANGİ ŞOKE EDEN KARARI ALDI?..

BOŞANMA KARARI ALAN BRAD PITT ANGELİNA JOLIE ÇİFTİNİN 15 YAŞINDAKİ OĞLU MADDOX HANGİ ŞOKE EDEN KARARI ALDI?..

BOŞANMA KARARI ALAN BRAD PITT ANGELİNA JOLIE ÇİFTİNİN 15 YAŞINDAKİ OĞLU MADDOX HANGİ ŞOKE EDEN KARARI ALDI?..

 

Hollywood'un en parlak çifti olarak geçtiğimiz 12 yıla damga vuran Brad Pitt ve Angelina Jolie cephesinde sular durulmuyor. Brangelina çifti özellikle de çocuklarının velayeti konusunda birbirleriyle bir türlü anlaşamıyor.

Boşanma kararını dört hafta önce açıklayan çiftin o günden bu yana birbirleriyle hiç yüz yüze konuşmadıkları ortaya çıktı. Üstelik Brangelina çifti arasındaki tek sorun bu da değil. Kararın açıklandığı günden sonra bir hafta öncesine kadar çocuklarını hiç göremeyen Brad Pitt için üzücü bir gelişme daha meydana geldi.

15 YAŞINDAKİ OĞLU GÖRMEK İSTEMİYOR

US Weekly dergisinin iddiasına göre çiftin 15 yaşındaki oğlu Maddox, babasını görmek istemiyor. Aileye yakın bir kaynağın People dergisine anlattığına göre Maddox, 52 yaşındaki aktörün çocuklarıyla buluştuğu gün onu görmek istemedi. Maddox, annesi Angelina Jolie ile birlikte kalmayı tercih etti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Brad Pitt, boşanma kararının açıklanmasından üç hafta sonra ilk kez altı çocuğuyla buluşmak için bir dönem ailece yaşadıkları eve gitti. Çocuklarını karşısında görünce de gözyaşlarını tutamadı. Ama bu buluşmada bir eksik vardı: Çiftin büyük oğlu Maddox.

ŞİDDET UYGULADIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

41 yaşındaki Jolie'nin 2002 yılında evlat edindiği Maddox, babasını görmek istememişti çünkü. Angelina Jolie, kocası Brad Pitt'in bir uçak yolculuğu sırasında sarhoş olup çocuklarına şiddet uyguladığını ileri sürdü. Bunun üzerine FBI; Pitt hakkında soruşturma başlattı. Brad Pitt ise konuyu ciddiye aldığını ve konunun aydınlanması için yetkililerle işbirliği yapmaya hazır olduğunu söyledi.

ANGELİNA'NIN İLK GÖZ AĞRISI

Angelina Jolie'nin ikinci eşi Billy Bob Thornton ile evliyken Kamboçya'dan evlat edindiği Maddox ünlü yıldızın ilk göz ağrısı. 2001 yılında Kamboçya'da doğan Maddox'a o dönemde Rath Vibol adı verilmişti. Ancak Jolie onu evlat edindikten sonra Maddox Chivan adını verdi.

Jolie bu süreçte bir tatsızlık da yaşadı. Küçük çocuğun aslında kimsesiz olmadığı, evlatlık verilmediği tam tersine 100 dolara satıldığı iddiaları ortaya atıldı.

Brangelina çiftinin üçü biyolojik üçü evlatlık olmak üzere altı çocuğu bulunuyor. Çiftin kızı Zahara, Etiyopya'dan diğer oğlu Pax Thien, Vietnam'dan evlat edinildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13