UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKİM AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİ’NİN DEV İSMİ DR. AST. ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

EKİM AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİ’NİN DEV İSMİ DR. AST. ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

EKİM AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR? ASTROLOJİ’NİN DEV İSMİ DR. AST. ŞENAY YANGEL SİZLER İÇİN AÇIKLADI!..

Ekim Ayı Gökyüzü Enerjileri

Ekim ayı gökyüzü enerjileri ateşle suyun tehlikeli dansı. Gökyüzünün notaları insan makamında işiten kulakların duyabileceği merhametli yüreklerin hissederek kalbinin derinliğinde derin uykusundan değişim enerjisi ile uyanabileceği zoru imtihan olarak değerlendirip isyan etmeden azimle gayret göstermeyi tercih edebileceği bir ay. Ya ateşi seçecek yakıp yıkılacak ya suyun maneviyatın da arınıp yenileneceğiz yanlışlarımızdan günahlarımızdan daha güzel bir dünya temiz kalpler ve iyiliğin toplum bilincinde hakim olabilmesi için!

 

Bireysel olarak öfke patlamaları şiddette artış ilişkilerde ayrılıklar boşanmalar tahammülsüzlük sonucu yaşanabilecek üzücü olaylar  ile karşılaşabileceğimiz bir ay Ekim.

 

Dünya genelinde ve ülkemizde nükleer olaylar siber saldırılar sudan gelecek zararlar ve trajediler duygusal olarak sarsılabileceğimiz  askeri eylemlerin yoğunlaşacağı enerjiler ile karşı karşıya kalabileceğimiz enerjiler söz konusu.

Türkiye’mizin güney doğu bölgelerinde iç ve dış terörist saldırılar panik ve korkuyla yaşanacak acı deneyimler le karşı karşıya kalabilir buna bağlı gerilimlerle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Gökyüzü bu anlamda yaşanacak çatışmaların daha geniş bölgelere yayılabileceğine işaret etmekte.

Doğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere kuzey batı bölgelerinde saldırılar doğa olayları yaşanabilir.

Dünya genelinde doğal afetlerin artış göstereceği  enerjiler gökyüzüne hakim görünmekte.  Özellikle dünya ve ülkemizde Seyahatler ile ilgili saldırılar ile karşılaşmamız da mümkün görünmekte. Bu konularda güvenlik açıklarının kapatılması birlik ve beraberlik olgumuzun güçlü olması liderlerin bu anlamda uzlaşı ve aynı milli değerler üzerinde kararlılık göstermesi olası saldırı ve olaylara karşı tedbirli davranılması yaşanılacak olayların yıkıcı enerjilerini bir nebze de olsa yavaşlatacaktır.

 

Genel olarak dengesizlik belirsizlik finans sektöründe bankalarda yaşanabilecek ani müdahalesi güç istikrar kaybı ve organizasyon eksikliğine bağlı sorunlar olayların kontrol altına alınmasında zorluklara neden olabilir.

Savaşçı Mars Ani olayların gezegeni Koç burcunda seyrine devam eden Uranüs ve Terazi burcunda ki Jüpiter arsında ki karşıtlık kötü ve karanlığa ait olan pek çok şeyin işbirliği ile aydınlığı karanlığa götürme çabası sonucu yıkıcı enerjilerle savaşmamız gerekliliğine işaret etmekte. Hızlı senkronize şiddetli ani olaylar kazalarda yüksek oranda artış hava ve deniz kazaları basın yayın ve sanat camiasını hedef alan zorba müdahaleler etnik köken ayrılıklarının karşıt görüşteki kişilerin karşılıklı çatışmaları asker ve polisimizin müdahaleleri ile zorbalığa haksızlığa karşı büyük bir mücadele sürecinin içine girmememize neden olabilir.

 

Tecavüz vakalarında artış sapkınlıkların daha yoğun bir şekilde ortaya çıkması ile insana yakışmayan çirkinliklerin fazlası ile gündemde olduğu sancılı bir süreç. Her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenmemiz haklı ve doğrunun yanında inançla durmamız ve adaletten ayrılmamamız gereken bir ay EKİM!  Fazlası ile dinamik etkilerin yoğun olduğu enerjileri doğru yönlendirebilmek adına provokasyonlara kapılmadan, Dünya düzeninde ve ülkemizde karanlıklara fırsat vermemek iyiyi güzeli ve doğruyu savunarak mücadele etmek öz değerler insani değerler üzerinde uzlaşı sağlamak gökyüzünün bize verdiği apaçık bir mesajdır.

 

İnsana  özel ve değerli kılan kardeşlik birlik adalet merhamet ve haksızlık karşısında doğruları savunabilme özellikleridir. İşte bu özelliklerimizi hayatımızın her safhasında ortaya koymalı karanlığı yüreklerimizde ki aydınlıkla alt etmeliyiz ki önümüzde ki 6 ay boyunca yaşanabilecek daha büyük ve zararlı olayların önüne geçebilelim.

Dr.Astrolog Şenay Yangel

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13