UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR O BANKANIN YENİ REKLAM YÜZÜ OLDU!..

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR O BANKANIN YENİ REKLAM YÜZÜ OLDU!..

ÜNLÜ KOMEDYEN ŞAHAN GÖKBAKAR O BANKANIN YENİ REKLAM YÜZÜ OLDU!..

Halkbank, oyuncu Şahan Gökbakar’ın rol aldığı, “Halk ister Halkbank yapar” sloganlı reklam kampanyasıyla yeni döneme iddialı bir giriş yapıyor.

Halkbank, yeni dönemi “Halk ister Halkbank yapar” sloganlı reklam filmiyle karşılıyor. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ın rol aldığı ve birbirinden farklı 10 karakteri canlandırdığı reklam filminde Halkbank’ın toplumun tüm kesimlerine sağladığı kredi desteği vurgulanıyor.

Reklam filminin oldukça yorucu ve bir o kadar da zevkli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Gökbakar ise şöyle konuştu:

"Halkbank küçük esnaftan büyük sanayiciye kadar çok çeşitli profilde insana hizmet sunan bir banka olduğu için, birbirinden renkli karakterlere bürünerek herkese hitap eden bir performans ortaya koymaya çalıştım. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağına inandığımız bu reklam filmiyle izleyenlerin yüzünü güldüreceğiz. Ben reklam filminde karakterlerle izleyicilerin yüzünü güldürürken, Halkbank da kullandıracağı kredileri ve kaliteli-hızlı hizmetiyle bunu yapacak. İmza attığı her işte halka yakın olmayı seven bir oyuncu olarak, reklam kampanyamızın büyük ilgi uyandıracağına eminim."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşahan gökbakar  halkbank  reklam