UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA TURAN, ATTIĞI GOL SONRASINDA FATİH TERİM'E MESAJ MI YOLLADI?..

ARDA TURAN, ATTIĞI GOL SONRASINDA FATİH TERİM'E MESAJ MI YOLLADI?..

ARDA TURAN, ATTIĞI GOL SONRASINDA FATİH TERİM'E MESAJ MI YOLLADI?..

Barcelona'daki gururumuz Arda Turan, takımını Şampiyonlar Ligi'ndeki Mönchengladbach deplasmanında ipten alan isimlerdendi.

Teknik direktör Luis Enrique'nin 'kurtarıcı' olarak sahaya sürdüğü Arda, oyuna girer girmez maçın gidişatını değiştirdi. Karşılaşmanın 60. dakikasında sahaya ayak basan Arda Turan, sadece 5 dakika sonra klas bir vuruşla ağları sarstı. Arda Turan'ın skoru beraberliğe getiren golü sonrası Barcelona toparlanıp, Pique ile ikinci golü de buldu.

SAĞ YUMRUĞUNU HAVAYA SAVURDU

Barcelona, Almanya deplasmanından kritik bir 3 puanla dönerken, geceye Arda Turan'ın yaptığı hareket damga vurdu. Attığı gol sonrası zaman geçirmeden her zamanki gibi secdeye varan Arda, sonrasında ise olay bir hareket yaptı. Arda, arkadaşlarının tebriklerini kabul ettikten sonra dişlerini sıkarak sağ yumruğunu havaya doğru savurdu.

Yıldız futbolcunun bu hareketi, akıllara Fatih Terim ile EURO2016 ve sonrasında yaşadığı krizi getirdi.

MESAJ MI YOLLADI?

Arda'nın attığı gol sonrası büyük bir hırsla sergilediği bu tavır, "Türkiye'ye mesaj mı yolladı?" tartışmalarını başlattı. Bilindiği üzere Fatih Terim, Dünya Kupası elemeleri için yarın A Milli Takım aday kadrosunu açıklayacak. Terim'in, büyük bir soğuk savaş yaşadığı Arda Turan'ı bu şartlarda aday kadroya davet edip etmeyeceği merak konusu.

Arda, Hırvatistan ile dünya kupası eleme grubunda oynadığımız ilk maçın kadrosuna çağırılmamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13