UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ! BU DİZİLERLE BU KANALLAR BATAR!.. SEZON KÖTÜ BAŞLADI!.. SADECE 4-5 RATING ALABİLEN BU DİZİLERLE KANALLAR BATAR!..

RATING ANALİZİ! BU DİZİLERLE BU KANALLAR BATAR!.. SEZON KÖTÜ BAŞLADI!.. SADECE 4-5 RATING ALABİLEN BU DİZİLERLE KANALLAR BATAR!..

RATING ANALİZİ! BU DİZİLERLE BU KANALLAR BATAR!.. SEZON KÖTÜ BAŞLADI!.. SADECE 4-5 RATING ALABİLEN BU DİZİLERLE KANALLAR BATAR!..

Sezon kötü başladı.

Dizilere bel bağlayan kanallar bu gidişle batar.

Trilyonlar ödenen diziler maalesef sadece 4-5 rating alabiliyor.

Bu, reklam geliri olarak kanalların batması demek...

Sadece bir iki dizi var, bu fırtına dışında kalan...

Böyle giderse, artık dizi kanalı olarak tanımlanan Kanal D, Show TV, Star TV, ATV ve Fox TV’yi müthiş zarar dolu günler bekler.

Çok acil çözüm bulunmalı...

Yoksa hakikaten batacaklar!..

‘’HAYAT ŞARKISI” ZİRVE ORTAĞI AMA!..

Geçtiğimiz hafta hem totalde hem de AB grubunda 1’nci sırada yer alan “Hayat Şarkısı”, dizisi bu hafta hem total grubunda hem de AB grubunda 2. sırada yer alıyor ama...

Kanal D ekranlarında yayınlanan “Hayat Şarkısı” dizisi dün akşam totalde 4.67 rating 13 share ve AB grubunda ise 5.54 rating 16 share alarak 2. sıraya adını yazdırdı.

Yani sıralamada yüksek bir yerde görünebilir ama maalesef ratingi sadece 4-5!..

“FAMİLYA” AB GRUBUNDA 1. SIRADA AMA!..

Geçtiğimiz hafta totalde 3.35 rating 9 share alarak 5. sırada yer alan dizi AB grubunda ise 4.04 rating 12 share alarak 3. sırada yer almıştı.

“Familya” dizisi dün akşam totalde 4.27 rating 11 share alarak 4. Sırada yer aldı. AB grubunda ise 5.70 rating 15 share alarak 1. sıraya yerleşti.

Ama...

Yine görüldüğü gibi ratingi sadece 4-5’lerde!..

“GÜLÜMSE YETER” DÜŞÜŞE GEÇTİ!..

“Gülümse Yeter” dizisi geçtiğimiz hafta hem total grubunda hem AB grubunda 2’nci sırada yer almıştı.

Show TV ekranlarında yayınlanan dizi dün akşam totalde 4.08 rating 11 share alarak 6. Sırada yer alırken AB grubunda ise 2.86 rating 8 share alarak 11. Sırada...

Görüldüğü gibi ratingler yine 2-4’lerde...

“SHOW ANA HABER” DÜN AKŞAM DİZİLERİ GEÇEREK TOTAL GRUBUNUN EN ÇOK İZLENENİ OLDU!..

27 Eylül Salı gününün reyting sonuçları belli oldu... Total grubunun en çok izleneni 4.74 rating 16 share alarak “Show Ana Haber” oldu. “Show Ana Haber” AB grubunda ise 3.47 rating 13 share alarak 8. sıraya adını yazdırdı.

AB grubunda ‘Ana Haberler’ yarışının zirvesinde 3.74 rating ve 14 share ile “Kanal D Ana Haber” yer alıyor. 2. sırada “Show Ana Haber” yer alırken, “Fatih Portakal İle Fox Ana Haber”, “Star Ana Haber”, ve “Atv Ana Haber” bulunuyor...

Geçen yıl hep uzak ara yapan Fox Ana Haber’deki bu değişimi ayrıca inceleyeceğiz. 

Rating analizlerimiz devam edecek…

MAİL: ucankusrating@gmail.com

DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

ARDA AŞKIN AKSOY’UN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, UÇANKUŞ TV'DE YAYINLANAN “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERANALİZ  REYTING  YORUM