UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI ÖZGÜN, DOWN SENDROMLU OĞLU EDİZ İLE YAŞADIĞI GÜZEL HİKAYELERİ PAYLAŞTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI ÖZGÜN, DOWN SENDROMLU OĞLU EDİZ İLE YAŞADIĞI GÜZEL HİKAYELERİ PAYLAŞTI!..

ÜNLÜ ŞARKICI ÖZGÜN, DOWN SENDROMLU OĞLU EDİZ İLE YAŞADIĞI GÜZEL HİKAYELERİ PAYLAŞTI!..

“Oğlum Ediz ile beraber tüm Down Sendromlu çocuklarımızın daha çok anlaşılacağını düşünüyorum.”

Anne ve anne adaylarına özel bir yol haritası olan Bebekoloji Konferansları’ndan ilk ikisini İstanbul’da gerçekleştiren ebebek, 3. Bebekoloji Konferansı’nda Ankaralı anneler ile bir araya geldi. Annelik serüveninin tatlı heyecanı ile ilgili önemli ayrıntıları anneler ile buluşturan Bebekoloji Konferansı 2016 Ankara; 24 Eylül Cumartesi günü Ankara Hilton Garden Inn’de bebeveynlere keyifli bir gün yaşattı.

Annelerin en hassas süreçlerine yol arkadaşı olan ebebek’in özenle hayata geçirdiği Bebekoloji Konferansı 2016 Ankara ayrıca, “Down Sendromu Derneği” işbirliğiyle güzel bir farkındalık projesinin de mimarı oldu. “Down Sendromu” konusunda bebeveynleri bilinçlendirmek ve bu hassas süreçlerine yardımcı olabilmek adına sevilen şarkıcı Özgün’ün de katılımıyla “Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz” başlığıyla bir panel düzenlendi. Özgün’ün sevilen şarkılarıyla daha da renklenen konferans, anneler için güzel bir deneyimleme günü oldu.

ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş’un açılış konuşmasını yaptığı, televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Oylum Talu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen oturumlar; “hello baby&kids ile Hamilelik ve Doğum Yöntemleri”, “Vitamom’s ile Bebekten Sonra Hayat”, “Lansinoh ile Emzirme ve Çocuklarda Beslenme”, “Duracell ile Pili Bitmeyen, Yeterli Anne Baba Olmak” başlıklarıyla düzenlendi.

Anne-bebek alışverişinin öncü adresi olan ebebek.com internet satış sitesi dahil 32 ildeki 76 mağazasıyla bebeveynlerin tüm ihtiyaçlarını hassasiyetle karşılamaya özen gösteren ebebek; etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. ebebek; 2015 yılı Ekim ayında İstanbul’da 1.sini, 2016 Mayıs ayında 2.’sini düzenlediği Bebekoloji Konferansı’nı bu kez Ankaralı anneler ile buluşturdu. ebebek’in anneleri bu zor ama eğlenceli süreç ile ilgili bilinçlendirmeyi misyon edinmesiyle hayat bulan “Bebekoloji Konferansı 2016 Ankara”; 24 Eylül Cumartesi günü Ankara Hilton Garden Inn’e anneler ve anne adaylarına keyifli bir gün yaşattı.

Bebekoloji Konferansı 2016 Ankara’da bebeveynlere babalık deneyimlerini aktaran Özgün: “Babalık gerçekten tarif edilemeyecek kadar kusursuz bir süreç. Oğlumuz Ediz’in bir yıl önce hayatımıza girmesiyle dünyamız tamamen değişti ve evliliğimiz tamamlandı diyebilirim. İnsan kendi başına gelmediği hiçbir şeyi tam olarak anlayamıyor. Milyonda bir ile onda bir arasında gerçekten bir fark yok, biz bunu öğrendik. Eşim Nida ile birlikte bizi tahmin ettiğimizden daha farklı bir hayatın beklediğine hemen kendimizi adapte ederek, yaşayacağımız süreçleri öğrenmeye ve Ediz’i sevgiyle büyütmeye odaklandık. Ediz ile kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum ve güzel bir oyun arkadaşıyım diyebiliriz… Üçümüz bir arada çok eğleniyoruz ve dengeli bir şekilde birbirimizi tamamlıyoruz. Ediz’i mümkün olduğu kadar sosyal bir çocuk olarak yetiştirmeye özen gösteriyoruz. En önemlisi sevgi. Bu konuda hem kendi aileme hem de Nida’nın ailesine gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Bebeklerimiz ile ilk doğdukları andan itibaren kurduğumuz dialog ve onları büyütürken tüm hikayemiz çok bilinçli bir şekilde olmalı. ebebek’in gerçekleştirdiği konferansları da bu anlamda takdir ve takip ediyorum. Biz de bu zamana kadar Down Sendromu konusu ile ilgili insanları bilinçlendirmek adına bir şeyler yapmak istedik. Ve bugün burada Ediz ve Türkiye Down Sendromu Derneği ile birlikte sizlerle buluştuk. Ediz ile beraber tüm Down Sendromlu bireylerin daha iyi anlaşılacağını ve farkındalık yaratacağımızı düşünüyorum. Hamilelik sürecinden bebeğin bakımına, gelişiminden  uyku düzenine kadar her konuyu güzel ayrıntılarla işleyen Bebekoloji Konferansları’nın; annelere ve anne adaylarına çok fazlasıyla katkısı olduğunu düşünüyorum… Bende burada bu olay ile karşılaşan ve deneyimlediğimiz hikayemizi buradaki değerli anneler ile paylaşmak istedim” dedi.

ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş: “Bebekoloji Konferansları’mızı her hayata geçirdiğimizde çok büyük bir heyecan yaşıyoruz. Çünkü ebebek olarak Bebekoloji Konferansları’mız iş felsefemizin aynası olup; kıymetli anneler ve anne adaylarının annelik yolculuğu için keyifli bir öğrenim günü oluyor.  Onların bu süreçlerine destek olabilmek ise tarif edilemez bir mutluluk… Bugüne kadar yalnızca İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz konferansımızı, 24 Eylül’de bu kez Ankara’da düzenledik. Ankaralı annelerin ve anne adaylarının “Annelik Yolculukları” için güzel bir deneyim günü yaşadıklarına inanıyoruz. Ayrıca bu sefer, “Down Sendromu Derneği” ile ilgili hayata geçirdiğimiz işbirliğimiz ile oldukça hassas ve özel bir konuya da farkındalık yaratmak istedik. Bu bağlamda Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Özgün de güzel oğlu Ediz ile beraber konferansımıza katıldı ve oğlu ile güzel hikayesini bizimle paylaştı. Konferansımızda düzenlediğimiz tüm panellerimizin anneler için öğretici bir süreç olduğuna inanıyoruz. Annelerin manevi olarak akıllarına gelebilecek her konuda onları bilinçlendirebilmek ve onlara bir şeyler katabilmek bizler için çok önemli… 22 Ekim Cumartesi günü İzmir Hilton Otel’de gerçekleşecek olan 4. Bebekoloji Konferansı’mızla de İzmirli anneler ile buluşacağız. Önümüzdeki günlerde de bu vizyon ile çalışmalarımıza ve etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Bebekoloji Konferansı 2016 Ankara’da paneller televizyon dünyasının sevilen isimlerinden sunucu Oylum Talu’nun moderatörlüğünde hayata geçirildi. Paneller; “hello baby&kids ile Hamilelik ve Doğum Yöntemleri”, “Vitamom’s ile Bebekten Sonra Hayat”, “Lansinoh ile Emzirme ve Çocuklarda Beslenme” ve “Duracell ile Pili Bitmeyen, Yeterli Anne Baba Olmak” başlıklarıyla düzenlendi. Ayrıca down sendromlu bireyler hakkında toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla da “Down Sendromu Derneği” işbirliği ile “Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz” isimli bir panel gerçekleşti. Bebekoloji Konferansı 2016 Ankara’da; Chicco, Humana ve baby&me Platin Sponsor; Aptamil, Pilsan ve Joie Gold Sponsor; Prima, TAV Primeclass, Gittigidiyor, Nestle İyi Büyüsün İyi Yaşasın ve Recaro Silver Sponsor, hello baby&kids, Vitamom’s, Lansinoh ve Duracell de Oturum Sponsoru olarak yer aldı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERözgün  down sendromu  oğul  ediz