UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU ÖZGE BORAK'TAN ŞOKE EDEN AYRILIK AÇIKLAMASI!..

ÜNLÜ OYUNCU ÖZGE BORAK'TAN ŞOKE EDEN AYRILIK AÇIKLAMASI!..

ÜNLÜ OYUNCU ÖZGE BORAK'TAN ŞOKE EDEN AYRILIK AÇIKLAMASI!..

"Güldür Güldür Show" adlı komedi programında sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Sevilen program "Güldür Güldür" yeni sezonda, Ekim ayının ilk haftası izleyiciyle buluşması bekleniyor. Heyecanla beklenen programdan sürpriz bir ayrılık haberi geldi. 'Güldür Güldür' adlı komedi programında başarılı bir performans sergileyen Özge Borak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak programdan ayrıldığını açıkladı.

İşte Özge Borak'ın o açıklaması;

"Uzun zaman aynı yolda yürüdük. Anıları biriktirdik. Bu sezon ben yokum ekipte. Yeni sezon çok yakında başlıyor. Ekip arkadaşlarıma bol şans, bol alkış diliyorum. Sizlere de iyi seyirler, bol bol kahkahalar.. Benden de öpücükler. Yeni işlerde görüşmek üzere. Sevgiyle..."

Güldür Show ile ekranlarda; Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul, Erdem Yener, İrem Sak, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Onur Buldu, Onur Attilla, Meltem Yılmazkaya, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Ayşegül Akdemir, Özgün Aydın, Uğur Bilgin, Derya Karadaş, Kıvanç Baran Arslan gibi önemli isimler yer alıyor. Yeni sezona ait henüz bir tanıtım içeriği yayınlamayan "Güldür Güldür Show"un ekim ayının başlaması ile birlikte sezonu açması bekleniyor. Yeni sezon bölümleri yine Show TV ile ekranlara gelecek olan program çok yakında başlayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13