UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! GÜNDEMİ BELİRLEYEN “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ YİNE BOMBA GİBİ!.. BAKALIM BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI!..

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! GÜNDEMİ BELİRLEYEN “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ YİNE BOMBA GİBİ!.. BAKALIM BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI!..

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! GÜNDEMİ BELİRLEYEN “İNENLER-ÇIKANLAR” LİSTEMİZ YİNE BOMBA GİBİ!.. BAKALIM BU HAFTA KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI!..

İNENLER:

1 - GÜLŞEN – OZAN ÇOLAKOĞLU

5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz Haziran ayında evlilik ile taçlandıran Gülşen ile Ozan Çolakoğlu çiftine evlilik yaramadı. Evlenmeden önce müzik listelerine damgasını vuran ikili artık inzivada gibi... Aylardır süren düşüşün yanı sıra, bir de Gülşen hamile olunca, ikili, müzik gündeminden düşerken, inenler listemizin ilk sırasında yer aldı.

2 - CENK EREN

Ünlü şarkıcı Cenk Eren sahnelerin başarılı isimlerinden biri... Ancak hep aynı yerde ve bir türkü level atlayamıyor. Klipler çekiyor, konserler veriyor ama bir türlü iyi bir menajer bulamadığı için yerinde sayıp duruyor. Cenk Eren inenler listesinde 2 numarada...

3 - BEREN SAAT

Son olarak “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Beren Saat, reytinglerde umduğunu bulamayınca diziye veda etmek zorunda kalmıştı. Binbir umutla başladığı “Kösem Sultan” karakteri aslında onun için hayal kırıklığı oldu. Beren Saat, inenler listesinde 3 numarada...

4 - LİNET

Linet, müzik kariyerine tepe taklak devam ediyor. Özellikle de menajeri Suat Filiz’le yolları ayrıldığından beri sürekli bir düşüş yaşayan Linet karmakarışık özel hayatında da bir türlü dikiş tutturamıyor. Linet, inenler listemizde 4 numarada...

5 - HADİSE

Bu yaz başında Bodrum’da büyük umutlarla açtığı plajı tutmayan ve oradaki olaylar yüzünden çok zor günler geçiren Hadise, bir türlü kendisini toparlayamadı.  Hadise, artık O Ses Türkiye yarışması varsa var, yoksa yok gibi bir dünyanın içine girdi. Hadise inenler listemizde 5 numarada...

ÇIKANLAR:

1 - DERYA ULUĞ

Bir dönem Ebru Gündeş’in vokalistliğini yapan Derya Uluğ, “Okyanus” şarkısı ile ortalığı kasıp kavuruyor. Türk pop müziğinin son dönemde yıldızı pırıl pırıl parlayan ismi Derya Uluğ, kariyerindeki yükselişine her gün bir basamak daha ekliyor. Derya Uluğ “Okyanus” şarkısıyla çıkanlar listemizde birinci sırada.

2 - ÇAĞATAY ULUSOY – ARAS BULUT İYNEMLİ

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin iki kardeşi canlandırdıkları, Show TV’nin yeni dizi “İçerde” dizisi ilk bölümden izleyiciden tam not almayı başardı. Dizi Twitter'da da en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli çıkanlar listemizde 2 numarada.

3 - HANDE YENER

Hande Yener son albümü “Hepsi Hit”in içinde yer alan “Deli Bile” şarkısıyla müzik listelerine adeta damgasını vurdu. Şarkısının klibi daha çıkmadan Youtube üzerinden 23 milyondan fazla tık alan Hande Yener, şarkılarıyla gece ve gündüz hayatının her zaman olduğu gibi yine vazgeçilmez isimlerinden oldu. Hande Yener, çıkanlar listemizde 3 numarada.

4 - NİL KESER

“Kırgın Çiçekler” dizisindeki ‘Defne’ karakteriyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Nil Keser hayranlarının büyük beğenisini topluyor. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen oyunculuk yeteneği ile gelecek vaad ediyor. Nil Keser, çıkanlar listemizde 4 numarada.

5 - SERKAN KAYA

“Son İmparator” lakaplı Serkan Kaya arabesk müziğin vazgeçilmez isimleri arasında... Ayda en az 20 konser veren Serkan Kaya, diğer meslektaşlarına her yönden fark atıyor. Herkes yatarken Son İmparator sahnelerde hayranlarına unutulmaz müzik ziyafetleri veriyor. Serkan Kaya, çıkanlar listemizde 5 numarada...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13