UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL JÜPİTER’İN TERAZİ BURCUNDAN NE ZAMAN GEÇECEĞİNİ VE BURÇLARA ETKİLERİNİ AÇIKLADI!..

ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL JÜPİTER’İN TERAZİ BURCUNDAN NE ZAMAN GEÇECEĞİNİ VE BURÇLARA ETKİLERİNİ AÇIKLADI!..

ASTROLOJİNİN MESSİ’Sİ ŞENAY YANGEL JÜPİTER’İN TERAZİ BURCUNDAN NE ZAMAN GEÇECEĞİNİ VE BURÇLARA ETKİLERİNİ AÇIKLADI!..

Para, servet, zenginlik ; Talih, kısmet, fırsatlar ; Din, felsefe, çocuklar ; Uzun yolculuklar, İnanç, kendini adamak ;  Ruhsallık, bilgelik ;  Dürüstlük, Erdem, yardımseverlik ;  Cömertlik, Merhamet, Tefekkür ;  Yabancılar, Yabancılarla işler ; Astroloji ;  Kanunlar, Kanuni meseleler ; Karaciğer, Alerjiler, ;  İyimserlik ;  Spekülasyon, Oyunlar ;  Problemleri çözme yeteneği ;  Dinsel rehber ; Geçmişteki yaşamın kredisi ; Perşembe, Kuzeydoğu yönü, Bankerler, Din adamları ve Liderler.

Jüpiter’in Terazi burcundan geçişi 9 Eylül 2016 ve 10 Ekim 2017 tarihleri arasında sürecek.

Jüpiter belli bir süre zarfında hangi gezegenden geçiyorsa, ortaya çıkabilecek fırsatlar için bu burca bakmamız gerekir. Ancak aynı zamanda abartma, bir şeyleri fazlasıyla yapma ya da aşırıya kaçma konusundaki riskleri de göz ardı etmememiz gerekir.

9 Eylül 2016 tarihinde, Jüpiter Terazi seyri başlıyor. Büyük Talih birliktelikler ve eşit haklara dayalı ortaklıklar  “sahasında” yaşanacak gelişmeler ile dolu bir süreç. Jüpiter, 9 Eylül 2016 ve 10 Ekim 2017 tarihleri arasında Terazi burcundan 13 ay sürecek bir geçiş yapacaktır, bu süreçte 6 Şubat – 9 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek bir geri hareket de söz konusu olacaktır.

Jüpiter’in Terazi’den geçişi sırasında, amaçlarımızı ortaklıklarımızla bağlantılandırmak akılcıdır çünkü büyüme için en iyi fırsatlar ortaklıklarımız vasıtasıyla ortaya çıkacaktır. Bu hedeflerimizin peşinden koşmamız için en verimli zaman dilimlerinden biridir.

Kitaplarımda ve daha önce ki Jüpiter geçişlerinde ki yazılarımda, Jüpiter’in müthiş, şanslı ya da zenginliklerle dolu şeyler getirmesini beklemenin hata olacağına değinmiştim. Bu transitin sonuçları ve bunların zaman içerisinde göstereceği tutarlılık bireylerin bu geçişe nasıl yaklaşacağına bağlı olarak değişecektir. Bu nedenle de, Jüpiter’in bir burçtan geçişinde ki bu sefer Terazi’den geçmektedir, ne türden girişimlerde bulunmamız gerektiğini anlamanın önemli olduğunu kanısındayım.

Jüpiter’in Terazi’den geçişi sırasında, yapılması tercih edilmeli olan şeylerin yanı sıra aynı zamanda sergilenmesi halinde ortalıklarla bağlantılı amaçlarımızı gerçekleştirme şansımızı ortadan kaldırabilecek davranışlar da bulunmaktadır.

Öncelikle, Jüpiter Venüs tarafından yönetilen bir burçta ilerlerken yapılması gereken şeylerden başlayalım:

İlişkiler içerisinde olduğumuz kişilerle ortak hedefler belirlemek ve bunlara ulaşmak doğrultusunda çalışmak;

Kişinin sosyal çevresini genişletmesi ve bu türden, uzun vadeli profesyonel ya da sosyal planlarını destekleyebilecek yararlı bağlantılar kurmalarını sağlayabilecek dünyevi ya da sanatsal faaliyetlere katılmak;

Bir ortağın ya da müttefikin haklarını ortaklık ya da ittifak içerisinde kendi haklarımızla eşit görerek saygı göstermek; aynı zamanda Jüpiter’in Terazi’den geçişi sırasında adil davranmak da ödüllendirilecek bir nitelik olabilir;

Uzlaşma/ pazarlık, Tedbirli davranmak/ılımlılık, nezaket; bunlar ilişkilerin uyumlu bir şekilde tesis edilmesine ve gelişmesine imkân tanıyacak, hatta bir anlaşmazlığın daha önce çözüme kavuşturulamayan bir bölümüyle ilgili uzlaşmaya varılması açısından doğru düzgün bir zemin yaratmak adına görünüşte de, davranışta da, hem başvurulması hem de kullanılması gereken yöntemlerdir.

Kaçınılması gereken şeylerse, yani (Tamamen bunlarla sınırlı kalmasa da) bazıları, özünde yalnızca yukarıda anılanların arasından ilk kategoridekilerin abartılmasıdır. Bu, Jüpiter “hüküm vermeye” geldiği böylesi bir dönemde Terazi’nin kaldıramayacağı, dengeye ve ılımlılığa saygısızlıktır. Bu yüzden, aşağıda belirteceğim şeylerin yapılmasından kaçınılmalıdır:

Bir ortağa çok fazla taviz vermek ya da uzlaşmanın sağlanması adına çok fazla imtiyaz tanımak. Bu söz konusu durumun tahammül edilemez hale gelmesi halinde ya ilişkinin kopma noktasına gelmesiyle ya da ilişkinin (örneğin evliliklerde) her ne pahasına olursa olsun yürümesi için kendini gerçekleştirme şansından ödün vermeye neden olacaktır;

Benmerkezci olmak; özellikle de ortaklıkla bağlantılı amaçlara ulaşılması söz konusu olduğunda;

Tarafların ortak çıkarları doğrultusunda bir anlaşmaya varılması şansını ortadan kaldıracak düşmanlıkların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilecek herhangi bir davranış sergilemek;

Estetik ve zarafetin sosyal çevrenin genişletilmesi anlamında yüzeysel olarak dönüştürülmesi. Aslında, bu güzellik ve yalnızca güzellik tarafından manipüle edilebilecek ve buna kendini kaptırabilecek olanlar tarafından özellikle dikkat edilmesi gereken bir husustur.

Şunu açıklığa kavuşturmak isterim: Büyük iyilik ve Talihin gezegeni Jüpiter dünyaya barışın gelmesini de, tüm evliliklerin, iş ortaklıklarının, politik ittifakların da yolunda gitmesini/gerçekleşmesini de sağlamayacaktır, yani bunu en azından 9 Eylül 2016 tarihinden öncesinde olduğundan daha iyi bir hale getirmeyecektir. Jüpiter, hak duygusunu/doğru olanı (ADALETİ), bilgi edinerek büyümeyi ama aynı zamanda da inançları/inanışları temsil eder. Bu nedenle de, Jüpiter’in Terazi’den geçiyor olmasına bağlı olarak ilişkilerimizin ne kadar harika olacağını düşünerek kendimizi kandırmaktansa, ilişkilere dayalı konuların, her ne surette olurlarsa olsunlar çözümlenmesi için ileriye dönük davranışlar sergilenmesini tavsiye ederim. Belki de öğrenmemiz gereken şey eş duyumluluk, hoşgörülülük, adil davranışlar sergileme ve zarafettir. Belki de sanat, kültür ve estetiğe daha fazla değer vermemiz gerekmektedir. Belki de, Jüpiter’in Terazi’den geçişinin her iki tarafın da ortak hedeflerine cevap veremeyecek hale gelmiş olan uzun süreli ilişkilerin nihai bir şekilde sonlanarak doğru olanın gerçekleşmesine tanık oluruz.

Gökler rehberiniz, yolunuz ışık olsun...

Dr.Astrolog Şenay Devi YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13