UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "CERABLUS'A DÖNMEK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ YARDIMI SAĞLAYACAĞIZ"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "CERABLUS'A DÖNMEK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ YARDIMI SAĞLAYACAĞIZ"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "CERABLUS'A DÖNMEK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ YARDIMI SAĞLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen, "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Bugün Gaziantep'e taziye ziyareti için geldim."

"20 Ağustos'ta Gaziantep terörün en alçak yüzüne maruz kaldı."

"Saldırı öylesine vahşiydi ki hala kimliği belli olmayan vatandaşlarımız var. Bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bir çocuğu kullanarak insanları katleden bu caniler akıttıkları kanda mutlaka boğulacaklardır."

"Türkiye terör örgütlerinin ve terör yöntemlerinin hiçbirine teslim olmamıştır, olmayacaktır."

"İDAM İSTERİZ" SLOGANLARINA CEVAP

"Halkım bizden idam istiyor. Bunun için fikrimi daha önce söyledim. Bunun kararını verecek TBMM'dir. Ben bu kararı önüme geldiğinde onaylarım."

"Gaziantep’te kına gecesinde kan dökenler bu şekilde Gaziantep’e baş eğdireceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Gaziantep burada, peki siz neredesiniz?"

CERABLUS'A DÖNMEK İSTEYENLERE HER TÜRLÜ YARDIMI SAĞLAYACAĞIZ

"20 Ağustos saldırısını yaptıran ve yapanlar da sizlerden hak ettikleri dersi aldılar. Türkiye artık bu oyunlara gelmiyor. Terör örgütlerini kullanarak bu ülkeyi dize getireceklerini sananlar yarın kendi ellerinde patlayacak bir bombanın pimini çekeceklerini bildiler.

Sürekli Karkamış'a roket atarak saldırdılar, artık yetti dedik ve şimdi Cerablus boşaltıldı. Cerablus'un sahipleri artık evlerine dönmeye başladı. Cerablus'a dönmek isteyenlere her türlü yardımı sağlayacağız. ÖSO'ya her türlü desteği verdik, onlar da gerekli operasyonu yaptılar.

Teröristler daha düne kadar Karkamış’ı taciz ediyordu. Şimdi ordumuz kovalıyor. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. Bu millet üzerine gelen tank da olsa kurşun da olsa yürüdü. Bu millet farklı. Bu milletin eli öpülür, alnı öpülür. DAEŞ denilen proje örgüt aziz dinimizi istismar ederek vatandaşlarımızın kanını döktü.

20 Aralık’ta Avrasya Tüneli’nin Boğaz’ın altından açılışını gerçekleştireceğiz."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13