UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MUCİZE ZAYIFLAMA FORMÜLÜ! “PREMİUM DİET” SOSYETENİN “BİR NUMARALI” KİLO VERME KAYNAĞI OLDU!..

MUCİZE ZAYIFLAMA FORMÜLÜ! “PREMİUM DİET” SOSYETENİN “BİR NUMARALI” KİLO VERME KAYNAĞI OLDU!..

MUCİZE ZAYIFLAMA FORMÜLÜ! “PREMİUM DİET” SOSYETENİN “BİR NUMARALI” KİLO VERME KAYNAĞI OLDU!..

Bu formül çok konuşuluyor, dilden dile dolaşıyor. “Premium Diet” sosyetenin kilo verme konusunda bir numaralı tercihi oldu. Peki “Premium Diet” nedir, içeriğinde neler vardır? Merak ettiğiniz tüm soruların işte yanıtı:

Avrupa’da 1990 yılından itibaren var olan Premium Health Concept artık Türkiye’de…

Ara öğünleri kaldırarak 3 ana öğün beslenme esasına dayalı olan Premium Diet, Türkiye’de de birçok doktor ve diyetisyen protokolünde yerini almıştır. Kompozit formunda ve içeriğinde hiçbir kimyasal katkı maddesi bulunmayan ürünleri ile doyarak zayıflamada Türkiye’de bir numara olmak için yola çıkmış durumdadır.

Programa başlarken ilk iki gün PremiumDiet Go ürünü ile 2- 4 kg. ödem atma evresi uygulanır, 3. günden itibaren normal diyet evresinde ise Programa katılanlar günlük 3 öğünlerinin 2’sini özel Premiumdiet Regular ürünü alarak haftada ortalama 1 kg yağ yakımı s ağlamış olurlar. 3 öğün beslenme esasına bağlı olan PREMİUMDİET programının en keyifli yanı ise 2 öğün ürün dışında istediğimizi yiyebileceğimiz tek öğüne sahip olmasıdır.  

Danışanlarına yeme düzeni aşılayan ve insülinin hareketini düzenli hale getiren bu ürünler de kimyasal katkı maddeleri, yağ yakıcı veya metabolizma hızlandırıcı içerik bulunmuyor. Dolayısıyla vücuda dış etkenle yağ yakımı değil, kendi kendine yağ yakmaya hazır hale getiren bir sistem uygulanmakta. Böylece yapılan diyet sonrası verilen kilolar aynı hızla geri gelmiyor.

PREMİUM DİET NEDİR?

Premium Diet, ara öğünleri kaldırarak, günde 3 öğün yeme esasına dayanır. Programa katılanlar günlük 3 öğünlerinin 2’sini özel PremiumDiet ürünleri ile alırlar. Ürünler herhangi bir zayıflatıcı ilaç etken maddesi içermediğinden hiçbir yan etkisi yoktur. Aylarca uygulanabilir. 

Sistem yağ yakımını sağlamasının yanı sıra insülin metabolizmasının düzenlenmesine katkı sağlayarak şeker hastalığı ve buna bağlı birçok ciddi sağlık sorununa karşı kişiyi korumuş olur. Premium Diet ile bir haftada yaklaşık 1 kilogram (0.8-1.6) yağ verilebilmektedir. Kaybedilenin yağ olması çok önemlidir. Premium Diet programında kayıplar hayati önem taşıyan vücut suyu ve kas kitlesinden değil, doğrudan sağlığımızı tehdit eden ve asıl kilo vermek istememize sebep olan yağ kitlesinden olması hedeflenmektedir.


Premium Diet, takipler ve beslenme eğitimi ile birlikte kişinin beslenme alışkanlığını değiştirdiği için verilen kilolar tekrar geri alınmamaktadır. Kısa sürede verilen kilolar genelde yağ kitlesinden değil sudan verilmekte ve hızla geri alınmaktadır. Oysa PremiumDiet ile sadece Yağ kitlesinden zayıflamak mümkün olduğundan metabolizma hızını düşürmez. Bununla birlikte istenilen kiloya gelindiğinde Premium Diet’in kilo koruma programı tekrar kilo almayı engellemektedir. İdeal kilonuza ulaşıncaya kadar geçen süre ve kilo koruma programı süresi sonunda kişinin yeme alışkanlıkları değişmekte ve  eskisi gibi yenilmemesi hedeflenmektedir

İÇERİĞİNDE NELER VAR?..

Premium Diet ürünleri kesinlikle zayıflatıcı ilaç yada kimyasal madde içermemektedir. Zayıflatıcı etkilerini vücudun kendi fizyolojik mekanizmalarını kullanarak gösterirler. Ürünler sağlıklı beslenen bir bireyin ihtiyacı olan mineral, vitamin ve eser elementleri içermektedir. İçeriği: Magnezyum, Sodyum Klorid, Kalsiyum, Fosfor, Demir, C vitamini, Niasin, E vitamini, Çinko, Pantotenik asit, Mangan (II) Sülfat, Bakır, Thiamin, B6 vitamini, Riboflavin, A vitamini, Folik asit, Potasyum, Sodyum selenit, Biotin, D vitamini, B12 vitamini.

PROGRAM

Program 4 evreden oluşmaktadır:
1) GO evresi (Ödem atma evresi)
2) REGULAR Yağ yakımı evresi 
3) REGULAR Adaptasyon evresi 
4) Formda kalma evresi.

GO Evresinde; Glikojen rezervleri azaltılmakta, vücut su dengesi sağlanmakta ve metabolizma yağ yakımına hazır hale getirilmektedir.

REGULAR Yağ Yakımı Evresinde; Yağ yakımı başlamaktadır. REGULAR evresi hedeflenen yağ miktarına ulaşılıncaya kadar sürdürülür.

REGULAR Adaptasyon Evresinde; Hedef yağına ulaşmış kişi tükettiği Premium Diet ürününü günde bir kez kullanarak günlük normal yeme alışkanlığına geçer.

FORMDA KALMA Evresinde; Premium Diet Ürünü tamamen bırakılır. Sisteme alışmış olan kişiler artık tamamen atıştırmalardan uzaklaşmıştır. Uzun vadede kontroller sağlanır.

DİĞER ÜLKELER

Menşei  Almanya olan Premium Diet ürünleri Avrupa ülkelerinde ise 1990 yılından beri başarı ile kullanılmaktadır. Kullanıldığı ülkeler: Hollanda, Belçika, İtalya, İspanya, İsveç, Kıbrıs, Bulgaristan, Macaristan ve ABD’dir.

İlgilenenler için iletişim:

ADRES: Yeşilyalı Sokak Liman Apartmanı B Blok No:6 Daire:2 Yeşilköy / İstanbul

TELEFON: +90 (212) 574 45 00 (pbx)

Mail: info@premiumdiet.com.tr

GSM: +90 (532) 287 0161

SİPARİŞ HATTI:  +90 (544) 394 9225

DANIŞMAN HATTI (Diyetisyen): +90 (546) 549 2827

WEB : www.premiumdiet.com.tr

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPremium Diet