UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİMDİ MODA ARSENAL! BU HABER TÜM AİLELERİ İLGİLENDİRİYOR! İŞTE TÜRKİYE'NİN GURUR PROJESİ!..

ŞİMDİ MODA ARSENAL! BU HABER TÜM AİLELERİ İLGİLENDİRİYOR! İŞTE TÜRKİYE'NİN GURUR PROJESİ!..

ŞİMDİ MODA ARSENAL! BU HABER TÜM AİLELERİ İLGİLENDİRİYOR! İŞTE TÜRKİYE'NİN GURUR PROJESİ!..

ABD’den Japonya’ya, Katar’dan Norveç’e kadar dünyanın 25 ülkesinde bulunan Arsenal Soccer Schools projesinin geçtiğimiz aylarda Türkiye’yi de içine alan ayağı müthiş bir ivme kazandı. Ailelerin büyük ilgisi, futbol kamuoyunda ‘Arsenal fırtınası’ ile birlikte yeni bir akım başlattı.

Dünyanın en iyi Arsenal Futbol Okulu olma hedefi ile yola çıkan ve American Life ile birlikte İngilizce dil kursunu futbol altyapı sistemine entegre ederek yeni bir vizyon ortaya koyan Arsenal Türkiye, kısa sürede ‘futbol okulu’ kavramını değiştirdi. Daha zengin bir eğitim sistemi ile alanında emsal kabul etmeyen bir yapıya bürünen Arsenal Soccer School Türkiye, çocukları için en iyi geleceği arayan bilinçli aileler arasında adeta bir moda akımına dönüştü.

Arsenalli aileler, hafta sonu ve hafta içi eğitim günlerinde Arsenal formalarını giyiyorlar ve çocuklarıyla birlikte İstanbul’un her 2 yakasındaki tesisleri dolduruyorlar. Spor Psikolojisi Uzmanı desteği, Beslenme Uzmanı desteği, İngiliz teknik adamların takibindeki UEFA A Lisansa sahip kariyerli Türk teknik adamların yüksek performansı Arsenal Futbol Okulu’nda.

İŞTE TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜR KAMPANYAMIZ

Şimdi Moda Arsenal kampanyası dahilinde, Londra’daki kamplara katılma yolunda çocuklarımıza yepyeni bir fırsat sunuyoruz. Çok yakında, seçkin AVM’lerde oluşturulacak alanlarda, Arsenal Futbol Okulu seçmeleri gerçekleşecek. Aynı zamanda ünlü futbol adamlarının da katılacağı ve görsel bir şova da dönüşecek seçmelerin kazananları, tam burs ile Arsenal eğitimi almaya hak kazanacaklar. Seçmelere girip kazanamayanlara kapı hemen kapatılmayacak. Kendilerini ilerleyen dönemde gösterebilmeleri için yüzde 25 burs sağlanacak.

Seçmeler dışında, hafta içi ve hafta sonu direkt olarak tesisler gelenler de unutulmadı. 1 Eylüle dek tüm paketlerde yüzde 15 indirim hakkı tanındı.

TÜRKİYE’NİN GURUR PROJESİ

‘Futbol kelimesinin geçtiği her yerdeyiz’ felsefesi ile yola çıkan Futbol union çatısı altındaki Arsenal Türkiye, ülkemizin içinden geçtiği ‘İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞI’ döneminde büyük bir görev de yapıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef doğrultusunda, ülkesine yeni bir istihdam alanı, yeni bir gurur kaynağı kazandırmaktan onur duyuyor. Arsenal gibi bir dünya devini Türkiye’ye getirmenin gururunu yaşıyor.

ARSENAL FUTBOL OKULU'NU TANIYALIM

Global ölçekte Kuveyt’ten Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar 25 farklı ülkede futbol okulu olan Premier Lig Kulübü Arsenal, 26. okulunu da İstanbul’da açıyor. Arsenal, futbol okullarının sayısını 28 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak.

İngiltere’de yapılacak kamplarda Türk öğrenciler de yer alarak organize edilen turnuvalarda yeteneklerini sergileyebilecek. Arsenal Teknik direktörü Arsene Wenger, Arsenal Soccer Schools’un birinci sorumlusudur.

"ARSENAL FUTBOL OKULLARI" TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarsenal  futbol okulu  seçmeler