UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU VE OBEN BUDAK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU VE OBEN BUDAK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. MESUT YAR, SİNA KOLOĞLU VE OBEN BUDAK BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?..

Mesut Yar Posta

EKRANA YAKIŞIYOR

Dün gece Kanal D ekranında yeni bir yarışma başladı. Para Odası adını taşıyan bu yarışmayı Tamer Karadağlı sunuyor... Açıkçası Tamer'in bu tip işlerde üzerine yapışıp kalan maçoluktan kurtulduğunu hissediyorum.. Yağmur Zamanı isimli dizide yaptığı gibi herkesi ters köşe yatırarak, oyunculuğun da sunuculuğun da üstünde parlayan bir kaftan olabileceğini gösteriyor. Böyle işlerde ekrana yakışıyor..

Sina Koloğlu Milliyet - Cadde

BALIK EKMEK YA DA ISTAKOZ

Şahane Damat’ dizisinden bir sahne. Mehmet (Ali Ersan Duru) ile İlknur (Leyla Göksun) Boğaz’a nazır yemekteler. İlknur’un önünde koca ıstakoz. “Aşkım hiçbir şey yemedin şu kadarcık şeyle doyacağına emin misin?”diyor. Mehmet: “Gelmeden önce bir şeyler yedim” diyerek yanıtlıyor. Durum ısınıyor yavaş, yavaş. İlknur “Benimle yemeğe çıkacaksın. Buraya gelmeden önce yemek mi yedin?” diye içerliyor. Ana tema ortaya çıkıyor: “Hani seninle lisedeyken gittiğimiz bir balık ekmekçi vardı, hatırlıyor musun? Oradan geçiyordum.” İlknur o günleri çoktaaan bitirmiş ıstakoza geçmiş bile. “Lütfen hatırlatma. Bir de çok matah bir şeymiş gibi nasıl iştahla yiyorduk o pis şeyleri” diyor. O an birden Mehmet’in hayalinde Melike’yle birlikte hapur hupur yedikleri balık ekmek sahnesi canlanıyor. Mehmet “Ben hâlâ iştahla yiyorum o pis şeyleri” diye günün sözünü yapıştırıyor. Hayatın balık ekmekten ıstakoza atlasa da alçak gönüllü ol, hayatına böyle hatunları al diyor dizimiz.

Peki istedikleri halde atlayamayanlar onlar ne yapacak? Hatta balık ekmek yiyip ıstakoz yiyenlerle mücadele edenler ne yapsın? Sonuçta Mehmet akşam evine üstü açık spor arabasıyla gidiyor mu? Gerçekçi olan aslında İlknur. O, ıstakozun sınıf çelişkisindeki önemini anlamış!

Oben Budak Habertürk

BARIŞ’IN SAKALLARI

INSTAGRAM’A koyduğu sakallı fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtan Barış Arduç yine her gazetede haber oldu. Fakat ortada ufak bir aldatmaca var sanırım. Tatil için küçük beldeleri seçtiği söyleniyor ama geçen hafta sabaha karşı Alaçatı Otto’da gördük kendisini. Sakalları yüzünden “Acaba dönem filmi mi çekecek?” diye soru işaretleri dolanmıştı kafamızda ama sadece tatil rehavetiymiş. Kendisini pek padişah rolüyle bağdaştıramamıştım zaten.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV