UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZEL RÖPORTAJ! FETÖ’CÜ OLDUĞU SÖYLENEN ATALAY DEMİRCİ’DEN UÇANKUŞ’A ŞOK AÇIKLAMALAR! “O ALÇAK NAMUSSUZLAR BENİ DE KANDIRDI!..”

ÖZEL RÖPORTAJ! FETÖ’CÜ OLDUĞU SÖYLENEN ATALAY DEMİRCİ’DEN UÇANKUŞ’A ŞOK AÇIKLAMALAR! “O ALÇAK NAMUSSUZLAR BENİ DE KANDIRDI!..”

ÖZEL RÖPORTAJ! FETÖ’CÜ OLDUĞU SÖYLENEN ATALAY DEMİRCİ’DEN UÇANKUŞ’A ŞOK AÇIKLAMALAR! “O ALÇAK NAMUSSUZLAR BENİ DE KANDIRDI!..”

FETÖ'cü olduğu iddiasıyla Twitter sayfası hack'lenen, şok yazışmaları ve terörist başı Gülen'le fotoğrafı ortaya çıkan Atalay Demirci, Uçankuş TV'ye verdiği özel röportajda şok açıklamalarda bulundu.

"Evet zamanında hizmet hareketi olduğunu sandığım dönemde dershanelerinde sahne aldım ve destek verdim ama örgüt olduklarını öğrenince lanetledim" diyen ünlü komedyen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

*“Atalay Demirci'nin Fetöcü olduğu ortaya çıktı” şeklinde haberler yayınlandı?

Atalay Demirci: Hesabımız hacklendi birileri tarafından. Onlar belli zaten. Daha önce bir sürü sanatçıyı, iş adamına ve politikacıya yaptıklarını bize de yapmaya çalışıyorlar. Bilişim suçları tarafından da bilinen bir ekip bu. (Yaklaşık 1 hafta önce Kızılay Meydanı'na çıkıp halkla buluşup, orda bu işler için yapmışsa), kendi tweet hesabımdan FETÖ'yle ilgili bütün açıklamalarımı yaptım. Belki de bunun üzerine saldırdılar, bilmiyorum...

Şöyle söyleyebilirim. Fetullahçı Terör Örgütü bunun açılımı bu. Ben hayatımda ne Fetullahçı oldum ne de terör örgütü üyesi oldum. Ben insanları güldürmekten başka hiçbir şey yapmadım. İşin beni en acıtan tarafını söyleyeyim. Çok paylaşmadık bunu, çok konuşmadık, yarışma sürecinde de kullanmadık. Benim annem belli, babam belli. Ben anne- babamı yaşamadım, görmedim. Yetiştirme yurtlarında büyüdüm. Vatan haini olacaksa birisi ben en sonlarda bile değilim. Ama bu öyle bir örgüt ki, Cumhurbaşkanı yanındaki adamı darbeden sonra öğrendi. Genelkurmay başkanı yaverinin hain olduğunu darbeden sonra öğrendi. Ülkece yönetenler dahil olmak üzere hepimiz kandırıldık. Ben onlardan daha zeki değilim…

“VERİLEMEYECEK HESABIM YOK!..”

Bir dönem dershanelerinde kolejlerinde gösteri yapmışlığım var hepsi bu. Benim inandığım terör örgütü ilan edilmeden önceki ismi "Hizmet Hareketi" Ne demek bu, İnsanlığa hizmet, bizim desteğimiz onaydı. Şimdi fotoğraf paylaşıyorlar. Yıl 2005 o dönem fotoğrafı olmayanı dövüyorlardı. O fotoğrafla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Öyle bir dönem yaşıyoruz ki maalesef... Böyle durumlarda bir linç kampanyası başlar ve herkes saldırır. Hele bir de şöhretseniz bunun bedeli çok daha ağır olur. Benim verilemeyecek hesabım yok. Vicdanım da çok rahat.

*Yazışmalar ortaya çıktı?.. Doğru mudur?

Atalay Demirci: Ben şöhret adamıyım. Bir sürü şöhretle de işim var. Vakti zamanında bunlarla kamaf halinde olmak, suçsa ki telefonları yok bende. En son 1,5 yıl oldu görüşeli. Ama zaman zaman birbirimize hal hatır sorduğumuz olmuştur. Ama bunu öyle bir noktaya getiriyor ki alçaklar. Çok namussuzca iş yapıyorlar. Ama dediğim gibi itibar etmeyecek halkımız.

*Zamanında hizmet hareketi olarak bildiğiniz için sanatçı olarak destek verdiğiniz doğru, 15 Temmuz'dan sonra mı örgüt olduğunu öğrendiniz?

Atalay Demirci: Devletimiz, milletimiz ne zaman öğrendiyse biz de o zaman uyandık.

*Kandırıldığınızı hissediyor musunuz?

Atalay Demirci: Tabii ki. Devleti ele geçirmek, insanların üzerine bomba atmak ne demek?.. Bizi o ruhta insanlarla yan yana koymaya çalışan insanların amacı ne anlamıyorum. Allah belasını versin onların da!

*Peki bu konuyla ilgili yargıya başvuracak mısınız?

Atalay Demirci: Sayfayı hackleyenler zaten sayfayı hackledik diye ilan etti. Sonra biz sosyal medya sayfasından sayfamızın hacklendiğini duyurduk. E bunlar zaten başlı başına belgeler. Bende kendimden emin olduğum için, polise gidip böyle bir şeyi deme zorunluluğunda bulunmadım. Ama şikayetçi olmak lazım. Hafta içi mesai başladığında yargıya başvuracağım."

İŞTE O OLAY RÖPORTAJ KAYDI VE ATALAY DEMİRCİ'NİN AÇIKLAMALAR!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERatalay demirci  darbe  fetö