UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOKE EDEN OLAY!.. KAÇIRILAN VİLDAN İÇİN SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR!..

ŞOKE EDEN OLAY!.. KAÇIRILAN VİLDAN İÇİN SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR!..

ŞOKE EDEN OLAY!.. KAÇIRILAN VİLDAN İÇİN SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR!..

Niğde merkeze bağlı Fesleğen Köyü’nde 14 yaşındaki Vildan D.’nin kaçırılmasıyla ilgili 2 kişi jandarma tarafından yakalandı. Genç kızı zorla kaçırdığı iddia edilen Hasan B. ise sosyal medyadan Vildan ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, "Herkese kapak olsun, biz mutluyuz" diye yazdı.

Yaz tatilini geçirmek için geldiği Fesleğen Köyü’nde 25 Temmuz akşamı adı açıklanmayan kuzeniyle bakkala ekmek almaya giden Vildan D., iddiaya göre 25 yaşındaki Hasan B. ve 2 kişi tarafından otomobile zorla bindirilip kaçırıldı. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri köyü adeta ablukaya aldı. Köyün giriş çıkışında 24 saat nöbet tutan jandarma, yapmış olduğu çalışmada Hasan B.’ye yardım eden kişilerin Zekeriya Dalkılıç ile Kadir Soyer olduğunu saptadı. Şüphelilerin saklandığı yeri tespit eden ekipler, dün akşam saatlerinde yaptıkları operasyonla gözaltına aldı.

"KIZIMIZI İSTİYORUZ"
Kızından gelecek bir haber bekleyen gözü yaşlı anne Fatma D., "Benim çocuğum çok korkak. Dağda mı bayırda mı, teselli verecek birisi var mı bilmiyorum. Eğer dağda falan kalıyorsa çok korkar, evdeki sinekten korkar. Ölü mü diri mi bilmiyoruz, biz boşuna mı arıyoruz? Belki öldürdü gömdüler haberimiz bile yok" diye konuştu. Baba Mustafa D. ise kızını kaçıran kişiyi tanımadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bilmediğimiz pislik, sapık tarafından kaçırıldı. Kızımı getirin. Kapının önüne mi bırakırsınız, köyde birine mi bırakırsınız kızımı bırakın artık, yeter. Bilmiyoruz yaşıyor mu haber alamıyoruz. Jandarma, emniyet de haber alamıyor. Kaçıyor ama eninde sonunda jandarma, polis yakalayacak. Vicdanınız varsa Allah için anne baba için bu kadar insanın canı yanıyor benim telefonumu arayın en azından bir sesini duyalım."

VALİLİK: DRONE İLE ARANIYOR
Babaanne Hacer D. de torununun bulunmasını istediğini belirtirken, Niğde Valiliği de Vildan’ı bulmak için yapılan çalışmalar hakkında bir açıklama yaptı. Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Valiliğimizce; her türlü ihbar değerlendirilmekte, değişik adreslerde aramalar, yol kontrolleri yapılmakta, plaka tanıma sistemleri incelenerek ilin muhtelif yerlerindeki kamera kayıtları taranmaktadır. 28 Temmuz 2016 Perşembe günü itibariyle bölgede 4 jandarma asayiş ekibi, 3 polis ekibi, köpek unsurları ve drone insansız hava araçlarıyla; fiziki, teknik arama ve incelemeler tüm hızıyla devam etmektedir."

Öte yandan her yerde aranan Hasan B. ise, sosyal medya hesabında "Herkese kapak olsun biz mutluyuz. Alan razı veren razı, aleme ne oluyor onu anlamadım? Elbet bu işin sonunda bana hakaret edenlerle görüşürüz" diye paylaşımda bulundu.

Hasan B., bu yazının ardından Vildan ile çekilmiş fotoğrafları paylaştı. Fotoğraflarda genç kızın Hasan B.’nin koluna girmesi, boynuna sarılması ve gülmesi dikkat çekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvildan  niğde  fesleğen köyü  14 yaş