UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV DOPDOLU İÇERİĞİ VE DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA YAPTIĞI HABERLERİYLE BÜYÜK İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR! İŞTE ERİŞİM ALANLARI!..

UÇANKUŞ TV DOPDOLU İÇERİĞİ VE DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA YAPTIĞI HABERLERİYLE BÜYÜK İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR! İŞTE ERİŞİM ALANLARI!..

UÇANKUŞ TV DOPDOLU İÇERİĞİ VE DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA YAPTIĞI HABERLERİYLE BÜYÜK İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR! İŞTE ERİŞİM ALANLARI!..

Hayata hoş bakanların kanalı sloganıyla yola çıkan ve siyasi tartışmalara prim vermeyen Uçankuş Tv, dopdolu içeriği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Uçankuş Tv, özellikle de darbe girişimi sırasındaki haberleriyle de toplumdan büyük övgü aldı.

Pembe diziden yerli-yabancı filmlere, modadan müziğe, saat başı ve ana haberlerden spora, teknolojiden pazar sinemasına, hayvanlar aleminden nostalji programlarına, astrolojiden kültür sanata kısacası hayata dair her şeyi Uçankuş Tv’de bulabilirsiniz.

İşte Uçankuş Tv’nin erişim alanları ve bizlere ulaşabileceğiniz istihbarat numaraları:

UYDU YAYINI:

Türksat: 3 A
Frekans: 11509
Polarizasyon: Yatay (H)
Sembol Oranı: 30000
Fec: 2/3

(Uçankuş TV’yi yeni frekansıyla Türkiye’nin dört bir yanından ve ayrıca doğuda, Azerbaycan’dan, İran’dan, batıda İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya hatta İsveç, Norveç’e kadar Avrupa’nın her yerinden takip edebilirsiniz)

TELEDÜNYA (KABLO)
Uçankuş TV’yi direkt olarak (Teledünya) 111. kanalda izleyebilirsiniz. 

DIGITURK-TÜRKSAT:
UçanKuş TV'yi, Digitürk-Türksat paketinde 70. kanalda izleyebilirsiniz. (Bilindiği gibi Digitürkyayınlarını, Eutelsat paketi ve Türksat paketi olarak iki ayrı şekilde takip edebiliyorsunuz. İki tarafın yayını da yüzde 90 aynı ve iki paket de aynı anda maçları canlı yayınlıyor. Siz şayetEutelsat paketindeyseniz, 70'nci sırada yabancı bir kanalı, Eurosport News kanalını göreceksiniz. Digitürk'ü(+90 212 473 73 73) bir aramayla hemen diğer pakete geçebiliyorsunuz ve her şeyin aynı olduğunu görüyorsunuz ancak 70'nci kanalda bu kez karşınıza UçanKuş TV çıkıyor. Şayet, zaten Digitürk Türksat paketi kullanıyorsanız, 70. kanalda zaten doğrudan UçanKuş TV kanalı karşınıza çıkıyor. 

D SMART
Uçankuş TV’yi direkt olarak D-Smart 39uncu kanalda izleyebilirsiniz. 

TİVİBU
Uçankuş TV’yi direkt olarak Tivibu 47'inci kanalda izleyebilirsiniz. 

TURKCELL TV+
Uçankuş TV’yi direkt olarak Turkcell TV+ 91'inci kanalda izleyebilirsiniz. 

VODAFONE TV
Uçankuş TV’yi direkt olarak VODAFONE TV 35. kanalda izleyebilirsiniz. 

FİLBOX
Uçankuş TV’yi direkt olarak Filbox 33’üncü kanalda izleyebilirsiniz. 

MOBİL TV: Uçankuş TV'yi ios (iphone v.s) (İndirmek için tıklayın) ve Android (İndirmek için tıklayın) işletim sistemine sahip cihazlarınızdan Uçankuş TV aplication’unu indirerek, izleyebilirsiniz. 

İNTERNET-CEP-TABLET:
Uçankuş TV’yi
  internet üzerinden takip etmek isteyenler ucankus.com'dan ( ucankus.com/tv ) sürekli canlı olarak verilen Uçankuş TV yayınını takip edebilirler. 

UÇANKUŞ TV WHATSAPP İHBAT HATTI:

Tel: 0531 546 08 56

UÇANKUŞ TV MAİL ADRESİ:

haber@ucankus.com

UÇANKUŞ TELEFON:

Tel: 0212 283 54 54

Faks: 0 212 283 58 28

TWITTER:

@ucankuscom

FACEBOOK:

@ucankustv

INSTAGRAM:

ucankusmedya

İŞTE UÇANKUŞ TV'NİN ERİŞİM HARİTASI

UÇANKUŞ TV ERİŞİM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş tv