UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?..

FLAŞ!.. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?..

FLAŞ!.. “TOP MEKANLAR” LİSTEMİZDE HANGİ MEKANLAR NEDEN DİKKAT ÇEKİYOR? VE SON ZAMANLARIN FAVORİ MEKANI HANGİSİ?..

1- CLUB ADA SEDEF

İstanbul’un gözde adalarından Sedef Adası’nda bulunan Club Ada Sedef, doğal güzellikleri, masmavi denizi, sakin ama bir o kadar da eğlenceli atmosferiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor…

4. yılını dolduran mekan, İstanbul’da denizin keyfini sürmek isteyenler için günün her saati yepyeni bir deneyim sunuyor. 

Club Ada Sedef, Akdeniz mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını sunan restaurantı, geniş kapasiteli beach club’ıyla şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenleri bekliyor.

Club Ada Sedef’in plajı, pırıl pırıl bir denize bakıyor. Plajda gün boyu yeme ve içme servisi veriliyor. Güneşlenirken bir şeyler atıştırmak isteyenlere birbirinden lezzetli yiyecekler ve özel kokteyller servis ediliyor. Mekanın menüsünde Akdeniz mutfağının öne çıkan lezzetleri ve deniz mahsulleri sunuluyor. Üstelik deniz ürünlerinin tamamı, balıkçılardan günlük olarak temin ediliyor.

2-BRIO RISTORANTE

İtalyan lezzetinin ihtişamı çok da uzaklara gitmeden, muhteşem bir doğanın içinde, nezih ve sıcacık bir ortamda; Brio Ristorante Uskumruköy’de doludizgin yaşanıyor. Brio Ristorante, muhteşem pizzalarıyla, ahşabın ve sadeliğin sunduğu sıcacık bir atmosferde benzersiz bir lezzet deneyimiyle kendinizi İtalya’da hissetmeyi vaad ediyor. 

Kısa sürede İstanbulluların doğayla iç içe olmalarını sağlayan ve bu sayede misafirlerinin gönlünü fetheden mekan, şık sunumları, iştah açıcı lezzetleri ile fark yaratan bir İtalyan Restoranı olarak hizmet sunuyor.

Yazın kalabalık ve eğlenceli günlerinden sonra, kış aylarını sakin geçirmek isteyen misafirlerine, şömine karşısında bir bardak şarap ve lezzetli yemekleri eşliğinde romantik bir akşam yemeği ile keyifli alternatifler sunuyor.

3-KAŞIBEYAZ - YENİKÖY

Kaşıbeyaz Bosphorus Yeniköy, geleneksel Güneydoğu mutfağının lezzetlerini ayrıcalıklı ve özgün sunumuyla günümüze taşırken aldığı özel ödüller ile markasını taçlandırmaya devam ediyor.

Kusursuz hizmet anlayışının ön plana çıkarıldığı bu özel mekan, damak tadına hitap etmekle kalmayıp, şıklığı ve hizmet kalitesiyle de vazgeçilmez olmayı hedeflemekte... Boğaz deyince ilk akla gelen yaz akşamları da mekanda unutulmamış. En üst kattaki terasta boğazın ihtişamlı manzarasına hakim noktada yaz akşamlarının tadını çıkartabilirsiniz. Çocuklarıyla keyifli zamanlar geçirmek isteyen aileleri de unutmayan Kaşıbeyaz Bosphorus çocuklar için özel oyun odaları hazırlayarak misafirlerinin gönlünde taht kurmayı başarmış.

Kaşıbeyaz Bosphorus'un menüsünde Antep yemekleri ve kebaplar ön planda. ‘Ali Nazik, Fıstıklı Kebap, Soğan Kebabı ve Abugannuş’, Kaşıbeyaz Bosphorus’un iddialı olduğu kebap çeşitlerinden yalnızca birkaçı...

4-MIA MENSA

İstanbul’un en popüler ve klasikleşmiş İtalyan restaurantlarından biri olan Mia Mensa, Boğazın en güzel noktasında, Kuruçeşme’de iki köprü arasında gizlenmiş bahçesi ve baştan çıkartıcı manzarası ile 21 senedir hizmet vermekte...

Mia Mensa 1994’ten bu yana klasikleşmiş a’la carte italyan menüsünün yanı sıra her ay değişen spesiyal menüsü ile de Akdeniz ve Dünya mutfaklarından lezzetli tatlar sunmakta... Deniz kenarında boğazın en güzel noktalarında yazın 200 kişiye, kışlık bölümünde ise 120 kişiye hizmet vermekte...

Mia Mensa dört mevsim haftanın 7 günü saat 12.00-00.00 arası yemek servisi vermekte... Yazları ise gece 02.00 ye kadar açık olan Bar&Lounge bölümü ile misafirlerini ağırlamakta...

Mia Mensa’nın içini ısıtan şömineli kış bahçesi ise kışın soğuk günlerinde İstanbul'un en güzel manzarasını Mia Mensa’nın kusursuz lezzetleriyle birleştiriyor.

5- CHILAI - BEBEK

İstanbul gece hayatının popüler mekanı Chilai’nin sadece özgün mekanı ve manzarası değil, aynı zamanda modern, sıra dışı dekorasyonu ve tabi ki ünlü şeflerin benzersiz lezzetlerle harmanladığı dünya mutfağı örnekleriyle dolu menüsü dikkat çekiyor.

Chilai çalışanlarının hepsinin akademik geçmişi var. Burada aynı zamanda çok dil konuşuluyor. Herkes İngilizce biliyor; dünyanın önde gelen tüm dillerine hakim çalışanlar da mevcut... Bu açıdan, ‘Yabancı misafirleri İstanbul'da nereye götürsek?’ sorusunun cevabı, Chilai... Mekana yatıyla gelmek isteyenler, giriş katının veranda kısmında bulunan iskeleden giriş yapabiliyor. Özel müşteriler için, VIP araç ve limuzin servisleri de var.

Şehirde benzerine rastlayamayacağınız çok katlı, kaliteli bir yemek kompleksi olanChiali’nin bünyesinde sushi bar, sanat galerisi, bistro, lounge, bar, fine-dining, pastane ve şarküteri bölümleri yer alıyor. Chilai, Angel Blue'dan tanıdığımız Angel grubuna ait.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13