UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRAFİK KAZASI GEÇİREN MUSTAFA ALABORA ÖLÜMDEN DÖNDÜ!.. İŞTE ÜNLÜ OYUNCUNUN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA!..

TRAFİK KAZASI GEÇİREN MUSTAFA ALABORA ÖLÜMDEN DÖNDÜ!.. İŞTE ÜNLÜ OYUNCUNUN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA!..

TRAFİK KAZASI GEÇİREN MUSTAFA ALABORA ÖLÜMDEN DÖNDÜ!.. İŞTE ÜNLÜ OYUNCUNUN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA!..

Mobil canlı yayın uygulaması Periscope ile bir trafik kazası canlı yayınlandı. 

İstanbul Şile yolunda seyreden bir araç canlı yayın sırasında kaza yaptı. Hatalı sollama yapan aracın çarptığı araçta bulunan ünlü oyuncu Mustafa Alabora yoğun bakıma alındı. Kaza yapan araçtaki 2 kişi de ağır yaralandı.

Sürücünün yanındaki yolcu cep telefonu kamerasından Periscope ile Enes G. adlı kullanıcının hesabından yayın yapıyor, gelen soruları yanıtlıyordu. Sabah 6 sıralarında Şile Sanayi sitesinde başlayan yayının 6. dakikasında yolcunun sürücüye "yavaş, yavaş, yavaş" dediği duyuluyor, ardından çarpma sesi geliyor. O sırada cep telefonu savruluyor, görüntü gidiyor ama yayın 40 dakika daha devam ediyor. Vatandaşların ambulans çağırması ve yardım telaşı da yayına yansıyor.

Edinilen bilgilere göre, aracın çarptığı diğer araçta ünlü oyuncu Mustafa Alabora bulunuyordu. Yaralı iki kişi Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mustafa Alabora ise Kozyatağı'nda özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

Mustafa Alabora'nın doktoru Demet Dinç, ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Dinç, Alabora'nın geçirdiği trafik kazası sonrası ambulansla hastanelerine getirildiğini belirterek, şu bilgileri verdi:

Yapılan muayene ve tetkikler sonucu sol ayak bileğinde kırık, sağda kaburga kırıkları ve omurgada tek seviyede kırık olduğu tespit edilmiştir. Yoğun bakım ünitesinde izlenmekte olan Alabora'nın şuuru açık ve hayati bulguları normal sınırlardadır. An itibariyle acil ameliyat planlanmayan hastamızın takip ve tedavisine yoğun bakım ünitemizde devam edilecektir.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmustaf alabora  trafik kazası  periscope