UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜLER DEMOKRASİ ÇAĞRISINA DEVAM EDİYOR!.. İŞTE İSTANBUL VE İZMİR'DEN DEMOKRASİ ÇAĞRISI!..

ÜNLÜLER DEMOKRASİ ÇAĞRISINA DEVAM EDİYOR!.. İŞTE İSTANBUL VE İZMİR'DEN DEMOKRASİ ÇAĞRISI!..

ÜNLÜLER DEMOKRASİ ÇAĞRISINA DEVAM EDİYOR!.. İŞTE İSTANBUL VE İZMİR'DEN DEMOKRASİ ÇAĞRISI!..

Halk, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası sokak ve meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya başladı. sanat ve şov dünyasının ünlü isimleri de zaman zaman o kalabalıklara karışıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin önü önceki gün de hıncahınç doluydu. Arda Turan, Acun Ilıcalı, Hadise, Murat Yıldırım ve Fettah Can da Kısıklı’da bulunan isimler arasındaydı. Bu millet mutluluğa alışkın

Ziynet Sali, önceki gün Kaya Palazzo Belek’te konser verdi. Sahneye elinde Türk bayrağıyla çıkan ve konseri “Memleketim” şarkısıyla açan Sali, “Alışkın Değiliz”i seslendirmeden önce de şöyle dedi: “Bu millet huzursuzluğa, gerginliğe, strese alışkın değil. Biz millet olarak mutluluğa alışkınız.”Arda Turan, aileleriyle Kısıklı’ya gelen minik hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.


İzmir’de darbe girişimin yaşandığı 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti, yedinci gününde de devam ediyor. Konak Meydanı’nda buluşan binlerce vatandaşa, sanat ve spor camiasından  tanınmış isimler vardı.AK Parti İzmir İl Başkanlığı ve Tanıtım ve Medya Başkanlığı ve Yapımcı Polat Yağcı’nın İzmirlilerle buluşturduğu ünlüler arasında Bengü , İntizar, Nihat Doğan, Yavuz Bingöl, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Berdan Mardini, Berkay, Berksan, Yaşar İpek, Ece Erken, Doğuş, Ahmet Yenilmez, Şoray Uzun, İclal Aydın yer aldı. Ayrıca radyo ve spor spikerleri Afrikalı Ali, Adem Metehan, Hop Dedik Ayhan, Ersin Düzen ve Modacı Hakan Akkaya da katıldı.


İşte ünlülerden İzmir'de demokrasi nöbeti çağrısı;


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdarbe  ünlüler  arda turan