UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ DERGİ “LA SOCIETE BONJOUR”DAN YAYIN HAYATINA İDDİALI GİRİŞ!.. İLK SAYIDA NELER VAR?..

YENİ DERGİ “LA SOCIETE BONJOUR”DAN YAYIN HAYATINA İDDİALI GİRİŞ!.. İLK SAYIDA NELER VAR?..

YENİ DERGİ “LA SOCIETE BONJOUR”DAN YAYIN HAYATINA İDDİALI GİRİŞ!.. İLK SAYIDA NELER VAR?..

Hakan Solaker’in sahipliğinde, Menend Kalafat’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı “La societe Bonjour” dergisi, ilk sayısıyla bayilerde ve seçkin mekanlarda görücüye çıktı.

‘Fotoroman’ mantığını reddeden bir anlayışla ilgilisini okumaya yönlendiren bir dergi olmayı amaçlayan “La Societe Bonjour”; içeriğindeki söyleşilerle, özel haberler ve fotoğraf çekimleriyle farkını hissettireceğe benziyor.

Derginin ilk sayısında neler var?

·        Cemiyet hayatının güzel kadını ve ünlü mekan işletmecisi Ayşe Kucuroğlu iş yaşamındaki başarısını evliliğini ve çocuklu olmanın dayanılmaz lezzetini anlattı.

·        Bir dünya yazarı olan Ayşe Kulin, antikalarıyla dekore edilmiş deniz manzaralı evini ilk kez gözler önüne serdi.

·        Yılmaz Güney’in ilk eşi Nebahat Çehre o yılları anlattı. Pera Palas’ın tarihi dokusunda özel fotoğraf çekimi yaparken, yaşamına ilişkin önemli detaylar verdi.

·        Siyasetin çekincesiz kalemi Fransız ekollü demokrasi savaşçısı Nazlı ılıcak, yazmadıklarını anlattı. Darbeler ve acılarla yoğrulmuş hayatını, çekingen bir kız çocuğundan şahin bakışlı bir kadına nasıl dönüştüğünü açıkladı.

·        Televizyon sunucusu Ebru Gediz ile Koç Holding üst düzey yöneticisi eşi Faik Öztunç’un Büyükada sahillerindeki yat keyfi ve derin sohbeti çok özel fotoğrafları da bu ayın sayısında yerini aldı.

Her ayın başında okuyucusuyla buluşacak olan “La Societe Bonjour”, deneyimli kadrosuyla farkını hissettirecek. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERla societe bonjour