UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CHELSEA'DAN ÇOK KONUŞULACAK BOMBA TRANSFERLER!..

CHELSEA'DAN ÇOK KONUŞULACAK BOMBA TRANSFERLER!..

CHELSEA'DAN ÇOK KONUŞULACAK BOMBA TRANSFERLER!..

2016 Avrupa Şampiyonası'nda 2. tur maçlarının tamamlanması, kulüplerin transfer çalışmalarını daha da hızlandırdı. Milli takımlarının elenmesiyle boşa çıkan ya da tam tersine çeyrek finale yükselerek yıldızını daha da parlatan futbolcular transfer piyasasını hareketlendirdi.

CHELSEA'DEN BATSHUAYI'YE SERVET!

Uzun süredir forvet arayan Chelsea, Marsilya formasıyla muhteşem bir sezon geçiren Michy Batshuayi ile her konuda anlaştı. 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan 23 yaşında ve 1.82 metre boyundaki futbolcu için 40 milyon Euro (128 milyon TL) ödenecek. Batshuayi, geçen sezon resmi maçlarda 23 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

NOLITO'YU GUARDIOLA KAPTI

Son iki sezonda gösterdiği performansla İspanya Milli Takımı’na kadar yükselen Celta Vigo’nun 29 yaşındaki futbolcusu Nolito, İngiliz devi Manchester City’e transfer oluyor. Uzun süre ismi Barcelona ile anılan Nolito için girişimlere başlayan Pep Guardiola, başarılı futbolcuyu ikna etti. İngiliz basını da Nolito’nun bugün Manchester’a giderek sağlık kontrolünden geçeceğini iddia ederken, bu transfer için yaklaşık 20 milyon Euro gibi bir rakamın ödeneceği belirtildi. Nolito geçen sezon Celta Vigo formasıyla çıktığı 29 resmi maçta 12 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

G.SARAY DA İSTİYORDU AMA...

İskoçya Birinci Ligi devi Celtic, İngiltere Championship takımlarından Fulham ile sözleşmesi sona eren Fransız hücum oyuncusu Moussa Dembele'yi kadrosuna kattı. Galatasaray'ın da listesinde yer alan Dembele, geçen sezon Fulham formasıyla çıktığı 43 maçta 15 gol atmıştı.

Yeni bir takım için çalışmalarını sürdüren Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’nın John Stones aşkı bitmiyor. Everton Kulübü ile prensipte anlaşan İngiliz ekibinin bu transferi 50 milyon Euro karşılığında bitirdiği ve kısa sürede açıklayacağı iddia edildi.

KANTE, REAL MADRID YOLUNDA

Premier Lig'de Leicester’ın şampiyonluğunda en büyük pay sahiplerinden biri olan Fransız futbolcu N’Golo Kante’nin büyük olasılıkla Real Madrid’e transfer olacağı konuşuluyor. Yeni sezon için orta sahayı güçlendirmek isteyen Real Madrid’in bu transfer için 25 milyon Euro ödeyeceği öne sürüldü.

DOUMBIA, BASEL'E KİRALANDI

İsviçre Süper Lig ekibi Basel, Fildişi Sahilli futbolcu Doumbia'yı, Roma'dan kiralık olarak kadrosuna kattı Yeni takımında 88 numaralı formayı giyecek Doumbia, geçen sezonun ilk yarısında kiralık oynadığı Rusya Premier Lig takımı CSKA Moskova ile 21 maçta 11 gole imza atmıştı.

REYES İSPANYA'DA KALDI

Espanyol, son 4 sezondur Sevilla forması giyen Jose Antonio Reyes ile anlaştı. Bonservis bedeli ödenmeyen 32 yaşındaki ofansif futbolcu ile 1 yılı opsiyon olmak kaydıyla 2 senelik anlaşma sağlandığı bildirildi.

INTER, PAYET'İN PEŞİNDE

Muhteşem performansıyla Fransızların yeni idolü olan Dimitri Payet’i isteyenler arasına Inter’de dahil oldu. Özellikle kulübü Çinlilerin satın almasının ardından transfere 200 milyon Euro’luk bütçe ayrılacağının açıklanmasıyla birlikte bu transferde İtalyanlar oldukça öne çıktı. Payet için 50 milyon Euro’nun üstünde bir rakamın ödeneceği de iddialar arasında.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCHELSEA  TRANSFERLER