UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. ANA HABER BÜLTENLERİ, İZDİVAÇ PROGRAMLARI, SURVIVOR VE HAYAT ŞARKISI!.. İŞTE YARIŞTA SON DURUM!..

RATING ANALİZİ!.. ANA HABER BÜLTENLERİ, İZDİVAÇ PROGRAMLARI, SURVIVOR VE HAYAT ŞARKISI!.. İŞTE YARIŞTA SON DURUM!..

RATING ANALİZİ!.. ANA HABER BÜLTENLERİ, İZDİVAÇ PROGRAMLARI, SURVIVOR VE HAYAT ŞARKISI!.. İŞTE YARIŞTA SON DURUM!..


Yarın akşam final heyecanı yaşanacak olan 'Survivor' dün yine hem totalde, hem de AB grubunda ilk sırada yer aldı. Yapım, totalde 6.62 rating 23.03 share, AB'de ise 5.55 rating 20.31 share ile finale çeyrek kala zirvedeki yerini korumuş. Bu arada, Survivor'ın bu akşam yapılacağı duyurulan finali, ülkemizde yaşanan acı olay yüzünden yarın akşama ertelendi.


SURVIVOR'IN YARISI KADAR İZLENDİ AMA ZİRVENİN ORTAĞI!..


'Kanal D'de ekrana gelen 'Hayat Şarkısı', Survivor'ın tam yarısı kadar rating almış ama buna rağmen zirvenin de ortağı olmuş. Dizi totalde 3.36 rating 11.73 share, AB'de ise 3.76 rating 13.77 share alarak her iki grupta da ikinci sırada yer almış. Survivor'ın bitmesi en çok Hayat Şarkısı'na yarayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki salı akşamının en önemli zirve adayı 'Hayat Şarkısı' olacak. Bakalım dizi ekibi, haftaya zirvenin tadını çıkarabilecek mi?


ANA HABER BÜLTENLERİNDE SON DURUM
3.06 rating 14.65 share alan Fox Ana Haber Bülteni total'de ilk sırada! AB grubunda ise TRT 1'de yayınlanan 'Zafer Kiraz ile Ana Haber' 2.92 rating 11.3 share ile Fox Ana Haber'in bir sıra üstünde yer almış ve kazanan taraf olmuş. Euro 2016 maçlarının yayınlanmasıyla ana haber bültenleri de ciddi bir izlenme oranına kavuşan TRT 1'in, dün maç olmamasına rağmen ana haber yarışında AB'nin ilk sırasında yer alması dikkat çekti.


NİHAT HATİPOĞLU KENDİYLE YARIŞIYOR
ATV'
de yayınlanan 'Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar' totalde 3.04 rating 11.81 share alarak dördüncü sırada yer alırken, Hatipğolu'nun sahur programı ise bir sıra altında yani beşinci sırada yer almış. Hatipoğlu'nun programlarının biri iftarda, diğeri sahur saatinde yayınlanıyor ama ilk 100 sıralamasında sürekli kendisiyle yarışan bir duruma geldi.


ZUHAL TOPAL YİNE ZİRVEDE
İzdivaç yarışının
total'deki galibi dün yine "Zuhal Topal'la" oldu. Program, 2.73 rating 14.74 share ile izdivaç programları arasında ilk sırada yer aldı. Görünen o ki zirve mücadelesini Zuhal Topal ve ekibi, önümüzdeki günlerde de kimselere bırakmayacak...


Rating analizlerimiz devam edecek…



MAİL:

ucankusrating@gmail.com


DÜNÜN RATINGLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..


UÇANKUŞ TV’DE YAYINLANAN, SERKAN GÜZEL'İN HAZIRLAYIP SUNDUĞU “RATING ANALİZİ” PROGRAMINDA YAPILAN  ‘SICAĞI SICAĞINA BOMBA RATING YORUMLARINI’ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!.. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrating analizi  serkan güzel