UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MADONNA, ENRIQUE IGLESIAS, BURAK ÖZÇİVİT GİBİ BİRÇOK ÜNLÜ İSİM İSTANBUL'DAKİ SALDIRIYA SESSİZ KALMADI!.. İŞTE O PAYLAŞIMLAR!..

MADONNA, ENRIQUE IGLESIAS, BURAK ÖZÇİVİT GİBİ BİRÇOK ÜNLÜ İSİM İSTANBUL'DAKİ SALDIRIYA SESSİZ KALMADI!.. İŞTE O PAYLAŞIMLAR!..

MADONNA, ENRIQUE IGLESIAS, BURAK ÖZÇİVİT GİBİ BİRÇOK ÜNLÜ İSİM İSTANBUL'DAKİ SALDIRIYA SESSİZ KALMADI!.. İŞTE O PAYLAŞIMLAR!..

Havalimanı'ndaki saldırı dünya gündemine oturdu. Sanat, spor, siyaset camiasından yerli ve yabancı bir çok kişi paylaştığı mesajlarla saldırıyı kınadı.

İstanbul'daki saldırının ardından dünyaca isimlerden Türkiye'ye destek geldi. Şarkıcı Enrique Iglesias, Madonna, manken Irina Shayk, Burak Özçivit gibi birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından İstanbul'da yaşanan saldırıya tepki gösterdi.

MADONNA'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İstanbul'da yaşanan kanlı terör saldırısına tepki gösterenlerden biri de dünyaca ünlü şarkıcı Madonna oldu. Madonna İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısını kınadı.

"TÜRKİYE İÇİN DUA EDİN"

Madonna, Twitter hesabından yazdığı mesajda "Türkiye için dua edin" dedi.İşte Madonna'nın o paylaşımı;

Enrique Iglesias: Yüreğim sizinle İstanbul

IRINA SHAYK DA UNUTMADI


Rus model Irına Shayk da Instagram hesabından Amerika'nın en ünlü fotoğrafçılarından Mert Alaş'ın paylaşımını tekrarlardı. Mert Alaş ise o paylaşımında, "Yine teror! Daha nekadar cocuk, ana, baba ve kardes olucek? Nekadar agliycaz? #prayforistanbul" ifadelerini kullandı.

Pınk:Türkiye'deki saldırıdan etkilenenlere en içten taziyelerimi ve dualarımı gönderiyorum.

Elıjah Wood:Kalbim İstanbul'da.

Arzu Sabancı ve Burak Özçivit:

Barış Arduç, Gonca Vuslateri:

Oktay Kaynarca: 

"Her defasında profillerimizi, ekranlarımızı karartmak sanırım tam da istediklerini yapmak bu iğrenç eli kanlı şerefsizlerin. Karanlığın içine çekmeye çalışmalarına, yüreklerimizi beyinlerimizi geleceğimizi karartmaya çalışmalarına inat, bir arada dik mağrur, güçlü, kararlı bir ulus olarak durmaktan başka hiç bir yol yok. En zor şartlarda bütün dünyaya bir ulus olma özelliği gösteren, en önemli tarihsel sınavların içinden çıkabilme başarısını göstermiş en güzel örneğin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmamak gerekir. Bölgedeki işlerine gelmeyen Türkiye Cumhuriyetini parçalayıp bölerek küçülterek, oyunlarının güçsüz bir parçası haline getirmeye çalışmalarına tek şey engel olabilir, HÜKÜMETLER ÜSTÜ DEVLET VATANDAŞLIK BİRLİKTELİĞİ BİLİNCİ....Başarmak zorunda olduğumuz bu demokratik üst bilinç, DEVLET VATANDAŞ birlikteliğini ve kararlılığını göstermeli bütün dünyaya. Ve anlamalılar ki Türkiye Cumhuriyeti hangi siyasi görüş tarafından yönetilirse yönetilsin korkmuyor, kopmuyor, bölünmüyor.. Şimdi yapmamız gerekenlerin başında mesela önce olay yeri ceset kan vahşet görüntülerini marifetmiş gibi paylaşmaktan hemen vazgeçmeliyiz çünkü zaten bunların çoğunu kendileri servis ediyorlar bakın marifetlerimize ki korkun sinin diye...Belli ki içinde bulunduğumuz süreç maalesef bu tür şeyler yaşayacağımızın da kanıtı...Korkmayan sinmeyen kararlı dik ama dikkatli bir ulus anlayışı tek çıkış yolu. Başın sağ olsun memleketim..."

Paris Hilton:

Wesley Sneijder:

Mesut Özil:


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13