UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE MESUT YAR BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

TV YAZARLARINDAN SEÇMELER!.. SİNA KOLOĞLU, ALİ EYÜBOĞLU VE  MESUT YAR  BUGÜN HANGİ KONULARI YORUMLADI?

Sina Koloğlu Milliyet - Caddde

‘FAMİLYA’DA SÜRPRİZ İSİM

Temmuz ayında İzmir’de çekimlerine başlanacak olan Uğur Yücel’in yeni dizisi ‘Familya’nın sürpriz oyuncusu belli oldu. ‘Paramparça’ dizisinde psikiyatrist Ayşe rolüyle diziye veda eden Şükran Ovalı. ‘Paramparça’ dizisine zaten bu şartlarla dahil olmuştu. Yani, yeni sezonda yeni dizisine başlayacaktı ve kısa bir süreliğine ‘Paramparça’yı ziyaret etmişti!

Uğur Yücel hangi rolde?

Familya’ dizisinin hikayesi 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye - Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle başlıyor. Herkes büyük bir sevinç yaşarken, hikayede yer alan aile, en acı anını yaşıyor ve dağılıyor. Yücel bu olaydan 14 yıl sonra aileyi yeniden toparlamak için uğraş veren bir baba rolünde. Uğur Yücel dizide ailenin babası iki kızı ve iki erkek çocuğu var.

Torun rolü kime?

Uğur Yücel’in torunu rolünde yıldızı parlayan bir küçük oyuncu var; Berat Efe Parlar. ‘İftarlık Gazoz’daki oyunculuğuyla büyük beğeni alan Parlar’ın bu dizideki performansı merakla bekleniyor.

Ali Eyüboğlu Milliyet - Cadde

‘SURVIVOR’I KİM KAZANIR?

Aylardır milyonları ekran karşısına çivileyen “Survivor 2016” bu akşam final yapacak. Finalde yarışacak iki isimden hangisinin birinci olacağını izleyicilerden gelecek oylar belirleyecek. 

Bu satırları yazdığımda finalde Serkay’la yarışacak ismin kim olduğu belli değildi. Çünkü ben yazımı salı gündüz yazdım, finale kalacak ismin belirleneceği halk oylaması ise gece yarısına doğru yapılacak. Finalde Serkay’ın karşısına çıkacak yarışmacı Damla mı, Atakan mı olacağı o zaman belli olacak.  Geçenlerde yazmıştım, “Survivor 2016”nın performans açısından en iyi kadın yarışmacısı Nagihan’dı, ama seyircinin gönlünü kazanamadığı için Kıbrıs’ta ilk o elendi.  Bence “Survivor 2016”nın sürpriz yarışmacısı Damla oldu. 

Mesut Yar  Posta

BU BİLDİĞİN ACI HAYAT!

O Hayat Benim ( FOX ) dizisinin sezon finalinde Bahar, doğum yaptı ve bebeğini kucağına aldı. Ancak bir süre iyilik meleği olarak  izlediğimiz  Efsun ile Sultan’ın içine yeniden şeytan kaçtı ve ayarladıkları hemşireyle  Bahar’ın bebeğini doğumda ölen başka bir bebekle değiştirdiler…

Efsun’un hesabı bebeği evlatlık olarak büyütmekti. Tıpkı Bahar’ın annesi Hasret’in başına gelenler gibi…

Malumunuz,  Hasret’e de Bahar’ın doğduktan sonra öldüğü söylenmişti. Kısacası dizi Aşkın Bedeli, Beni Affet, Deniz Yıldızı ve Alın Yazım dizisinde çok sık işlenen bir klişeyle sezon finali yaptı…

Bu arada Bahar’ın yüzüne kezzap atılıp hayatının çalınmaya çalışılması da rahmetli şarkıcı Bergen’in durumunu aklıma getirdi. Hikaye Acıların Kadını Bahar ile Acı Hayat’a dönüştü. Dur bakalım!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTV YAZARLARI  UÇANKUŞ TV