UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ORTALIK KARIŞTI!.. DENİZ AKKAYA İLE DENİZ BERDAN BİRBİRİNE GİRDİ!.. AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER HAVADA UÇUŞTU!..

ORTALIK KARIŞTI!.. DENİZ AKKAYA İLE DENİZ BERDAN BİRBİRİNE GİRDİ!.. AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER HAVADA UÇUŞTU!..

ORTALIK KARIŞTI!.. DENİZ AKKAYA İLE DENİZ BERDAN BİRBİRİNE GİRDİ!.. AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER HAVADA UÇUŞTU!..

Deniz Akkaya dün Posta gazetesinin başarılı röportajcısı Canan Danyıldız’ın sorularını yanıtladı. Bu sırada eşini aldatan kadınlar ilgili söylediği sözler dikkat çekti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ünlü modacı Deniz Berdan Snapchat’ten canlı yayın yaptı ve Akkaya’ya gönderme yaparak “Başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar. Asıl onlar kendilerine baksın.” sözlerini söyledi.

Bunu öğrenen Deniz Akkaya köpürdü ve sosyal medya sayfasından Berdan’ın eşi Haluk Berdan’la tatil karesini paylaşıp altına şu sözleri yazdı: “Etrafa ahlak dersi vermeye kalkan bu hanımefendi ve kocası en işlek plajlarda yağlı güreşe hazırlanırken!!! karısını teşhir eden adama ne denir. Bu ülkede, hanımefendi bu konudan haberdardır herhalde. Bu ülke çok gördü böyle kocaları böyle karıları!!!” 

Hızını alamayan Akkaya, Berdan’ın yıllar önce çekilmiş iç çamaşırının göründüğü bir haber kupürünü paylaşıp altına şu cümleleri yazdı: “Gelde kafayı yeme!!! Gecenin bu saati hiç tanımadığım ama beni seven güzel bir ruh, bu kendini bilmez teşhirci, ne iş yaptığı belli olmayan, sirk kıyafetlerine tasarım diyerek plajlarda tanga ile işsiz gezerken şimdi kendine tasarımcı dedirtmek derdinde olan, hatta kızını bile türlü şekle sokarak kullanan bu kadının Snapchat’te hakkımda abuk subuk konuşmasını gönderdi! Biz bu kadın gibi çok biliyor ve izliyoruz! Koca parası o da olup olmadığı tartışılır. Kadınların sadece bikini kontenjanından hayatımıza ikoncan olarak girmelerine ama bir had bileceksiniz!!!!”

Bunun üzerine Deniz Berdan, Akkaya’nın bu sözlerine tek tek yanıt verdi. Önce Akkaya’nın eşi Haluk Berdan’la tatil yaparken çekilen fotoğrafının altına yazdıklarını repost yaptı ve şu karşılığı verdi: “Valla biz 20 yıldır evliyiz ve hiç ahlaksız evlilik skandalına da karışmadık. Nasıl saldıracağınızı şaşırmışsınız. 💩

Berdan ayrıca Akkaya’nın iç çamaşırının göründüğü pozuyla ilgili yaptığı yoruma da şu jet yanıtı verdi: “Valla flaş patlatınca çamaşırımın görünmüş olması fettan kadın olduğum anlamına gelmiyor. Onu başkalarının kocalarıyla kulüp pencerelerinden kaçanlar düşünsün 😂😂

Yaşananların ardından Deniz Akkaya instagram hesabından şu kareyi paylaşarak altına şunları yazdı: "Sevgili dostlar. maalesef ki sosyal medya aracılığı ile durduk yere şahsıma hiçbir bildiğim sebep olmadan, durduk yere hakaret edildi.

Bu kadını ben senelerce şezlongda yatarken gazete köşelerinde gördüm. Hiçbir teşviki mesaim olmayan birisi, işi gücü magazin yorumcusu falan da değil ki olsa bile bu edepsiz üslubu kullanamaz! Bana durduk yere hakaret ederse bende cevap veririm.

Belli ki şöhret hastalığına tutulmuş ya da başka ne ise sebep.

Ucuz ve basit bir üslup ile size durduk yere sataşan bir insana sizin cevabınız inanın susmak olmaz bu edepsizlik boyutunda.

Bundan sonra bu basit ve çamur ağızlı şahsı mahkemeye verdiğimi belirtmek isterim. O şahısın seviyesine inmenin sadece onu gündem ettiğinin bende farkındayım. Çok sevgiler."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdeniz akkaya  deniz berdan  instagram  snapchat