UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

WESLEY SNEIJDER GALATASARAY'A 'ELVEDA' MI DİYOR? YILDIZ FUTBOLCU, ESKİ TAKIMINA MI DÖNECEK?..

WESLEY SNEIJDER GALATASARAY'A 'ELVEDA' MI DİYOR? YILDIZ FUTBOLCU, ESKİ TAKIMINA MI DÖNECEK?..

WESLEY SNEIJDER GALATASARAY'A 'ELVEDA' MI DİYOR? YILDIZ FUTBOLCU, ESKİ TAKIMINA MI DÖNECEK?..

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in Inter hocası Roberto Mancini'yi arayarak geri dönmek istediğini bildirdiği ileri sürüldü.

Bu sezon Avrupa arenasında yer alamayacak olan Galatasaray’da flaş ayrılıklar olabilir. Sarı-kırmızılıların yıldız ismi Wesley Sneijder hakkında ciddi bir haber İtalya basınında yankı buldu. Sky Sports Italia’nın haberine göre, Türkiye’deki yaşamdan yorulan Wesley Sneijder Inter ile temasa geçip geri dönmek istediğini söyledi.

Eski hocası Roberto Mancini’yi arayan 32 yaşındaki futbolcu, Inter’e geri dönmek istediğini bizzat iletti.

Galatasaray’dan aldığı ücrette indirime yanaşacağını söyleyen yıldız futbolcu için Inter’in harekete geçmesi beklenirken, Milano kulübünün Finansal Fair Play konusunda diken üstünde olması transferi zor hale getiriyor.

İtalyan basınındaki habere göre Hollandalı futbolcu için Everton’ın ciddi bir teklif yapmadığı ve Inter’in de Sneijder transferi için tatmin edici bir hamlede bulunmayacağı dile getirildi.

GALATASARAY SATMAK İSTEMİYOR

Sarı-kırmızılı yönetimin, takımdaki en önemli oyuncu konumunda bulunan Sneijder’i satmaya niyetli olmadığı biliniyor. Öncelikle taraftar tepkisinden çekinen kulüp yönetimi, başarılı futbolcudan gitmek istediği yönünde bir talep almadı.

Galatasaray ile 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılardan yıllık 3.2 milyon Euro sabit ücret kazanıyor. Sneijder’in kontratında Avrupa kulüpleri için 7.5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi bulunuyor. Aynı madde Süper Lig ekipleri için 20 milyon Euro. Inter ile 2013 yılının ocak ayında sorunlar yaşayan yıldız futbolcu 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray’a transfer olmuştu.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgalatasaray  wesley seneijder  ınter