UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT YILDIRIM İLE EZGİ MOLA'YA HAYRANLARINDAN "BERABER OLUN" BASKISI!..

MURAT YILDIRIM İLE EZGİ MOLA'YA HAYRANLARINDAN "BERABER OLUN" BASKISI!..

MURAT YILDIRIM İLE EZGİ MOLA'YA HAYRANLARINDAN "BERABER OLUN" BASKISI!..

Murat Yıldırım ile Ezgi Mola, çok satanlar listesinin üst sıralarında yer alan Kocan Kadar Konuş kitaplarından sinemaya uyarlanan film serisiyle büyük beğeni toplamıştı.

Serinin ilk filmi 1 milyon 930 bin 677, 1 Ocak’ta vizyona giren ikinci filmi ise toplam 1 milyon 332 bin 907 kişi tarafından izlenmişti.

Filmin sempatikliğiyle dikkat çeken başrol oyuncular Ezgi Mola ile Murat Yıldırım son olarak 22. Altın Objektif Ödül Töreni’nde görüntülendi.

“Kocan Kadar Konuş’ serisinin 3. Filmi çekilecek mi?” sorusuna Murat Yıldırım, “Henüz kesin bir şey yok, yönetmenimiz 3. Seri için hazırlıklara başladı, belki önümüzdeki yaz olabilir.” diyerek yanıt verdi.

Ezgi Mola ile 2002’den beri tanıştıklarını belirten yakışıklı oyuncu, rol arkadaşını çok sevdiğini ve güzel bir arkadaşlıkları olduğunu söyleyerek, “Çok eğlencelidir. Hayata çok pozitif bakar.”diye ekledi.

Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Beyrut’ta düzenlenen ‘Murex D’or Ödül Töreni’nde ‘’En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almıştı. Aynı törende ‘En İyi Kadın Ödülünü’ alan Beren Saat ile Türkiye’ye iki önemli ödül getirmişlerdi.

Ezgi Mola’ya hayranlarının Murat Yıldırım’la çok yakıştırıldığı hatırlatıldı ve yakışıklı oyuncuyla bir ilişki düşünüp düşünmediği soruldu.

Güzel oyuncu, izleyicilerin bu yakıştırmasından hoşlandığını ama gerçek hayatta Murat Yıldırım ile bir ilişki yaşamayı düşünmediğini belirtti.

Kısa bir röportajdan sonra Murat Yıldırım ile Ezgi Mola’yı ödül alacakları sahneye doğru yol aldı.

Ödül aldıktan sonra Murat Yıldırım ile Ezgi Mola çektikleri videoyu Instagramdan paylaşarak Magazin Gazetecilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Geceden birçok fotoğraf paylaşan ünlü çifte hayranlarından binlerce beğeni ve yorum geldi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat yıldırım  ezgi mola